Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu HüsnüÖzkara, beklentilerin uzağında kaldıklarını ve Erciyes maçının kendileri içinçok önemli olduğunu söyledi.


PTT 1. Ligde, Pazartesi günü lider KayseriErciyesspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor.Yeşil-beyazlı takımda önceki akşam yapılan günün ikinci antrenmanı teknikdirektör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirildi. Çalışmada Denizlispormaçında sakatlanan ve tedavisine aralıksız olarak devam edilen İshak Çakmaktakımdan ayrı yürüyüş ve koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayanantrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular top tekniğine dayalı pas çalışması vekoşu çalışması gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ve açma-germehareketleriyle sona erdi.


Bugün ve yarında taktik çalışacak olankartallar, hazırlıkları Pazar günü ter idmanıyla tamamlayarak kampa girecekler.Konyaspor ile Erciyesspor arasında yapılacak 12. haftanın kapanış maçı saat210.00’de başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Torku Konyaspor yöneticive teknik adamları, taraftarları maça davet ederek destek istediler.. Erciyesmaçının çok önemli olduğunu ve kazanmak zorunda olduklarını belirten teknik direktörHüsnü Özkara, “bu karşılaşma bizim için yeni bir başlangıç olacaktır. Bunedenle taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Lider Erciyesspor’uyenerek yolumuza devam edeceğiz. İlk yarıda kalan 8 haftayı da en az puanakaybıyla kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.


İyi oyunusonuca yansıtamadıkları için ligde geride kalan 11 hafta sonunda beklentilerinuzağında olduklarını belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, lider KayseriErciyesspor ile oynayacakları maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığınıve alacakları 3 puanla zorlu maçlar serisine gerçek güçlerini herkese götererekgireceklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor maçı ve ilk yarının kalan haftalarıile ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik adam Hüsnü Özkara, "Artıkkendimizi göstermenin zamanı geldi. Özellikle iç sahada oynadığımız maçlardafazla puan kaybı yaptık. Dış sahada 1 yenilgimiz, 2 galibiyetimiz, 3beraberliğimiz var. Ama iç sahada artık kazanmamız lazım. Bu haftarakiplerimizden biri olan liderle oynayacağız. Bu maç bizim için çok çok büyükönem arz ediyor. Maçı kazandığımız takdirde aramızdaki puan farkı 4'e düşecek.İstemediğimiz tersi bir durumda ise ara bayağı bir açılacak. O nedenle bu maçıartık mutlaka kazanmamız gerekiyor. Geçen hafta kırmızı kart cezası nedeniyle oynamayanAli Turan'ın da cezasının tamamlanmasıyla İshak dışında eksiğimiz bulunmuyor.İshak'da çalışmalara başladı. Kayseri Erciyesspor mücadelesi bizim bu sezon biranlamda var olma maçımız olacak. Bu maçta bu zamana kadar bize büyük desteveren seyircimizin daha büyük desteğine ihtiyacımız var. Her zaman oynadığımızoyunun karşılığını alamadığımızı ifade ediyoruz. Girdiğimiz pozisyonlarıdeğerlendirdiğimizde alacağımız puanlarla şimdi daha farklı yerlerde olacağımızbir sezon yaşıyoruz. Ben oynanan oyundan memnunum. Ama bunu mutlaka sonucayansıtmamız lazım" şeklinde görüş belirtti.

Lider Kayseri Erciyesspor, deplasmandaTorku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktörOsman Özköylü yönetiminde, Hacı Boydak Tesisleri'nde yapılan antrenmana ÜmitMilli Futbol Takımı'na çağrılan Emre Öztürk ile sakatlıkları bulunan UfukhanBayraktar, Kemal Okyay ve kaleci Onur Bilgin dışındaki tüm futbolcular katıldı.Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda koşunun ardından topla çalışmayapıldı.

O

smanÖzköylü, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, kendilerini Konya'da zorlu birmaçın beklediğini belirterek, şunları kaydetti: ''Torku Konyaspor maçı, zor birmüsabaka olacak. Hedefleri olan bir takıma karşı deplasmanda maça çıkacağız.Bizim de, onların da kazanmaya ihtiyacı var. Bu şartlar altında futbolseverleriseyir zevki yüksek, iyi mücadele edilen bir oyun bekliyor. İnşallah biz dahaçok kazanma arzusuyla sahaya çıkıp, doğruları daha fazla yaparak sahadan 3puanla ayrılmayı arzu ediyoruz. Bunun kolay olmayacağını da çok iyi biliyoruz.Rakibimiz etkili, iyi oyunculara sahip. Tedbirlerimizi alıp inşallah oradan eniyisini almaya çalışacağız.''

S

PORSERVİSİ


Editör: TE Bilişim