Yarın deplasmanda Nazilli ile karşılaşacak olan temsilcimizin kaptanlarından Ahmet Önay, Bandırmaspor maçında alınan galibiyetin kendilerine özgüven kazandığını belirtti

Ligde 4 puan'la 11.sırada bulunan Konya Anadolu Selçukspor yarın ki Nazilli Belediyespor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Geçen hafta Bandırmaspor karşısında ilk galibiyetini elde ederek büyük moral kazanan temsilcimiz, Nazilli maçıyla beraber kötü başladığı lig serüvenini iyi tarafa çevirmek istiyor. Temsilcimizin savurma oyuncusu Ahmet Önay karşılaşka hakkında açıklamalarda bulunarak Nazilli maçına iyi hazırlandıklarını açıkladı. Moralli bir hafta geçirdiklerini belirten Ahmet Önay, ligde elde ettikleri ilk galibiyetin sadece 3 puan açısından değil de birçok unsur bakımından takıma olumlu bir etki bıraktığını ifade etti.

TAKIM OLARAK ÖZGÜVENİMİZİ KAZANDIK

Ligin iki haftasındaki mağlubiyetlerden dolayı özgüven eksikliği yaşadıklarını açıklayan Ahmet Önay: "Fethiyespor ve İstanbulspor maçlarından sonra takım olarak özgüven sıkıntısı yaşadık. Takım henüz uyum sorununu aşamamıştı. Artık ligin ilerlemesiyle beraber tam takım olarak uyum sorununu atlatıyoruz. Nazilli maçını da kazanarak iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz " ifadelerini kullandı.

TAKIM ISINDIKÇA DAHA İYİ OLACAK

Yeni sezondaki takım arkadaşlarıyla beraber herkesin birbirini tanıma aşamasında olduğunu belirten Önay, kendisinin dahil takımdaki oyuncuların henüz yeni yeni kaynaştığını ve birbirlerine alıştığını açıkladı. İlk haftadaki Fethiye maçından bu zamana kadar çok fark olduğunu kaydeden Önay, "Zaman geçtikçe oyun olarak biraz daha iyiye gidiyoruz. Aslında mağlup olduğumuz maçlara baktığımız zaman yenilmeyi hak etmemiştik. Şanssız bir şekilde iyi oynayarak puanlar kaybettik. İnşallah daha iyi seviyelere geleceğiz " şeklinde konuştu.

TUTUK BAŞLADIM AMA…

Kendisinin lige biraz tutuk başladığını açıklayan Ahmet Önay, yeni sezonun ilk haftalarında böyle sıkıntıların hep yaşanabileceğini belirterek, "Sadece kendi açımdan söylemiyorum. Takım olarak da sezonun ilk haftaları olduğu için tutuk başlayabiliyoruz ama zaman geçtikçe, maç oynadıkça üzerimizdeki tutukluğu yavaş yavaş atıyoruz. Bende ilk haftalara oranla daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. Performansımı yukarı çekmek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Tabi daha yukarı seviyeler içinde daha da çok çalışmalıyız " ifadelerini kullanarak takım olarak iyi yolda olduklarının sinyallerini verdi.

FERHAT KIZILTAŞ

Editör: TE Bilişim