Geçen sezon Akşehirspor forması ile Bölgesel Amatör Ligi'ne damgasını vuran ve devre arasında şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Meskispor'a transfer olan Özenç, Meskispor'da kaçırdığı şampiyonluğu Sarayönü Belediyespor'da yaşamak istediğini söyledi. Geçen hafta Sarayönü temsilcisine imza atan genç oyuncu ilçeyi bir hayli hareketlendirmiş durumda

 

Şampiyonluk hedefi için yola çıkan ve güçlü bir kadro kurmak için mücadele veren Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı Özenç, şampiyonluğa olan inancını dile getirdi. Özenç yaptığı açıklamada, "Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in en köklü takımlarından biri tanesidir. Bu lig kurulduğundan beri, bu ligde mücadele eden, önemli başarılara imza atan, adını Türkiye'ye duyuran bir kulüpte oynayacağım için mutluyum. Benim için en önemlisi de Sarayönü Belediyespor'un hedeflerinin olması. Yöneticilerimiz hedef olarak şampiyonluk için yola çıkmış. Ben de şampiyonluk yaşamak için buraya geldim. Sezon sonunda mutlu sona imza atacağımıza ve kulübümüzü el birliğiyle 3. Lige taşıyacağımıza hiç şüphem yok. Benim Sarayönü Belediyespor'a gelmemdeki önemli etkenlerden bir tanesi de Başkan Yardımcımız Erdal Demirpolat'ın Mersin'de faaliyet göstermesi. Bu kulübe geldiğim için mutuyum" dedi.
Mersin doğumlu olan Özenç Albayrak, 23 yaşında. Önemli bir hücum oyuncusu olan Özenç, hücum hattının her noktasında görev alabiliyor. Teknik kapasitesinin yüksekliği ile dikkat çekenÖzenç, kolaylıkla adam eksiltme ve topla dikine gitme özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca oyun sitiliyle de seyircileri mest eden Özenç, son vuruşlardaki başarısıyla kendisini, takımının golcü oyuncuları arasına yazdırıyor. Geride bıraktığımız sezon toplam 10 gole imza atan genç yeteneğin, diğer hücum ve forvet oyuncularıyla takımı sırtlayan isimlerden birisi olması ümit ediliyor.
Futbol hayatına Mersin Kuvayi Milliyespor'da başlayan Özenç, yeteneğiyle dikkat çekerek o dönem adı Ankaraspor olan Osmanlıspor alt yapısına transfer oldu. Toplam 3 yıl Osmanlıspor altyapısında oynayan oyuncu daha sonra Mersin İdman Yurdu altyapısının yolunu tuttu. 2013 yılında Batman Petrolspor ile profesyonel olan oyuncu, daha sonra Osmaniyespor ile tekrar amatöre döndü. Geçtiğimiz sezon Akşehirspor ve Meskispor'da mücadele eden Özenç, Meskispor ile 3. Ligi, 3 puanla kaçırdı.

İLÇE ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Üst üste yaptığı transfer hamleleri ile adından söz ettiren Sarayönü Belediyespor'da heyecan bir hayli yüksek. Geçtiğimiz sezonlarda pek çok kez şampiyonluk yarışı veren ve 3. Ligi son haftalarda kaybeden Sarayönü bu sefer işi şansa bırakmak istemiyor. Özellikle yapılan transfer hamlelerinden sonra ilçenin şampiyonluğa olan inancı bir hayli arttı. Özellikle Meskispor'dan kadroya katılan Özenç'ten şehrin beklentisi bir hayli büyük.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim