Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan 1. Murat Uzun İller Arası Kick Boks Şampiyonası, 17-18 Kasım 2012 tarihlerinde Alanya’da yapıldı. Şampiyona’da 3 birincilik, 4 ikincilik, 2 de üçüncülük alan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü iller arasında takım halinde birinci oldu. Şampiyonanın, Aralık’ta yapılacak Türkiye Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası öncesinde moral olduğunu dile getiren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Mehmet Güçlü, “Yardımcı Antrenör ve sporcularıma takımımıza kazandırdığı bu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklar çok iyi mücadele ederek, takım ruhu oluşturdu ve aldıkları birincilik kupası bizleri mutlu etti. Bizi bugüne kadar destekleyen Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’e ve yönetimine teşekkür ediyor, desteklerini bundan sonra da bekliyoruz” dedi.
Konya İl Özel İdaresi’nin 1. Murat Uzun İller Arası Kick Boks Şampiyonası’nda aldığı dereceler şöyle: Ömer Uğur 42 kiloda birinci, Selcan Tanrıverdi +65 kiloda birinci, Muhammet Büyükkapancı 63 kilo birinci, Serdar Çınar 32 kiloda ikinci, Ahmet Bayram +47 kiloda ikinci, Saadettin Obalı 57 kiloda ikinci, Arif Köroğlu 63 kiloda ikinci, Aleyna Özçelik 32 kilo üçüncü, Mustafa Öner 63 kilo üçüncü.
Şampiyon takım kupaları Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin ile İl Encümen Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Cannur Doğan’a teslim etti.
 
İHA
Editör: TE Bilişim