Konya İl Özel İdaresi, halterde gücünü Avrupa’ya göstermeye hazır. Kulübün başarılı haltercileri Sinan Tetik İsrail’de, Burak Ertuğrul Eroğlu ise Azerbaycan’da yapılacak turnuvada Türk’ün gücünü dünyaya gösterecek.
Çalışmalarını son 1 aydır Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında sürdüren Sinan Tetik, İsrail’de 2-9 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası’na katılacak kadroda yerini aldı. 56 kiloda mücadele verecek olan Sinan Tetik, şampiyonaya katılmak üzere 29 Kasım tarihinde yola çıkacak. Aynı kampta hazırlıklarını tamamlayan Burak Ertuğrul Eroğlu ise Azerbaycan’da yapılacak Uluslar arası Azerbaycan Turnuvası’nda 69 kiloda mücadele edecek.
Her iki sporcusundan da sıkletlerinde başarı beklediğini vurgulayan Milli Takım Antrenörü ve Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Halter Antrenörü Ali Eroğlu, “Sinan ve Burak’ın dünya çapında önem arz eden bu müsabakalardan madalya ile dönmesini bekliyorum. Bize destek veren Kulüp Başkanımız Sayın Hüseyin Eşgin’e teşekkür ediyoruz. Ümit ederim ki bu desteği kazandığımız madalyalarla taçlandıracağız” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim