Konya İl Özel İdaresi Futbol Takımı, Karatay Belediyesi’nin bu yıl 11.sini düzenlediği Resmi Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda aldığı farklı galibiyetle turnuvanın gözdesi oldu.
Konya İl Özel İdaresi, Karatay Belediyesi’nin düzenlediği Resmi Kurumlararası Futbol Turnuvası’nın üçüncü maçında Mevlana Müze Müdürlüğü’nü 10-0 gibi farklı bir skorla yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Karataya Belediyesi Aslanlı Kışla Spor Tesisleri’nde yapılan maçlara “centilmenlik” parolasıyla çıkan İl Özel İdaresi Futbol Takımı, rakibine karşı üstün oynamayı bildi. İlk yarıda attığı 5 gol ile morali yükselen ekip, ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle birlikte ilk yarıdaki skorunu ikiye katlayarak, rakibini 10-0 gibi net bir skorla geçmesini bildi. Takımın gollerini ilk yarıda Hüseyin Palazoğlu, Erdoğan Elmalı, Remzi Bakım, ikinci yarıda Ahmet Çelik Necati Topkara ve Mustafa Arslan attı.
İl Özel İdaresi, bu turdan sonraki rakibini Meram Eğitim Araştırma Hastanesi ile Mevlana Müze Müdürlüğü’nün yapacağı maç sonucu grup birinci ve ikincisinin belirlenmesi sonucu rakibi belli olacak.
Editör: TE Bilişim