Antrenman öncesi konuşan takımın yıldız oyuncusu Mehdi Bourabia takımın potansiyeli açısından değerlendirildiğinde galibiyete yakın olan taraf olduklarını söyledi

Kasımpaşa galibiyeti ile uzun süre sonra düşme hattının üzerine çıkan ve Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı. Oldukça moralli görünen yeşil beyazlılarda Bursa deplasmanından alınacak 3 puanın hesapları yapılıyor.

MEHDİ: POZİSYONUMUZU KORUMALIYIZ

Antrenman öncesi konuşan Atiker Konyaspor’un yıldız oyuncusu Mehdi Bourabia iddialı konuştu. Galibiyete uzak olmadıklarını belirten Mehdi, “ Kasımpaşa maçı bizim açımızdan zor ve kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Ancak sorumluluk alarak savaştık ve 3 puanı kazandık. Bunun tadını çıkarmalı ve çalışmaya devam etmeliyiz. Hem pozisyonumuzu korumak hem de yükselişimizi sürdürebilmek için, sıkı çalışmayı da sürdürmeliyiz.

Bursaspor maçı zor olacak. Ancak 3 puan için savaşacağız. Kazanırsak kalan haftalarda rahatlayacağımızın farkındayız. Takımın potansiyeline bakarsak da galibiyete çok uzak sayılmayız” dedi” dedi.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim