Konyaspor yönetimi Antalyaspor’u etik kuruluna şikayet etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, dosyanın gün içinde TFF’ye iletileceğini ifade etti. Baydar, “Antalyasporlu yöneticilerin geçtiğimiz hafta içinde futbolcumuz Samuel Eto’o odaklı başlattıkları karalama ve iftara kampanyasını detaylarıyla hazırladığımız bir dosyayla TFF nezdinde Etik Kurulu’na şikayet ediyoruz. Dosyamızı gün içinde Türkiye Futbol Federasyonu’na ileteceğiz.

Antalyasporlu yöneticilerin belgesiz ve mesnetsiz açıklamalarıyla hem kulübümüz hem de futbolcumuz zan altında bırakılmıştır. Kesin bilgi olmadan sadece duyum üzerine karalama kampanyasına kalkışanlarla ilgili federasyonumuzun ve ilgili kurullarının örnek teşkil edecek bir karar almasını bekliyoruz.

Sorumsuz yöneticilerin, daha fazla taraftarı tribüne çekmek için bilerek ve isteyerek başlattıkları bu çirkin kampanyanın cezasız kalmayacağına inanıyoruz. Kulüpler ve futbolcular duyumlar üzerine bu şekilde karalanmamalı, töhmet altında bırakılmamalı. Şikayetimizin ciddiye alınacağını ve bütün detaylarıyla incelenip sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim