Saat 20.00’de oynanacak karşılaşmaya taraftarın ilgisinin yoğun olması beklenirken, teknik direktör Mehmet Özdilek’in bu önemli mücadeleye nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu. 

Geçen hafta oynanan Alanyaspor maçına oldukça ofansif bir kadro ile çıkan yeşil beyazlıların, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, bazı oyuncuların da iyileşmesi nedeniyle bu kadrodan önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor. 

SKUBİC DÖNÜYOR ÖMER ALİ SOL BEKE

Konyaspor’da ilk önemli değişiklikler savunma bölgesinde olacak. Alanyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Skubic’in bu maçta oynayacağı tahmin ediliyor. Savunmanın ortasında Ali Turan – Filipovic ikilisi oynarken, Eren ve Ferhat’ın sakatlığında Ömer Ali’nin sol bek olarak görev yapması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’A ÖNLEM

Mehmet Özdilek Alanyaspor maçına Moke ve Ali Çamdalı orta sahası ile çıkmış ve onların önünde Eto’o’ya görev vererek oldukça yumuşak bir orta saha tercih etmişti. Deneyimli teknik adamın bu maçta daha kalabalık bir orta saha oluşturması bekleniyor. 

Moke’nin kırmızı kart cezalısı olduğu maçta, sakatlığı geçen Mehdi forma giyebilecek. Yeşil beyazlılar Jens Jonsson, Ali Çamdalı ve Mehdi ile orta saha üstünlüğünü ele almaya çalışacak.

ETO’O YA DA JAHOVİC KANADA

Mehmet Özdilek’in en çok merak edilen kararı ise 3. bölgede olacak. Jahovic- Eto’o ikilisinden biri gol umudu olarak yer alırken birisi kanatta görev yapacak. Kartal’ın diğer kanadında ise Orkan ya da Milosevic forma giyecek.

Muhtemel: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ömer Ali, Jonsson, Ali Çamdalı, Milosevic, Mehdi, Eto’o, Jahovic.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim