Süper Lig’in 12. Haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Gençlerbirliği ile oynanan hazırlık maçından sonra ara vermeden çalışmalarını devam ettiren Anadolu Kartalı dün salonda çalıştı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada oynadığı özel maçta Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Atiker Konyaspor, hazırlıklarına Kayacık Tesislerimizde yaptığı antrenmanla ara vermeden devam etti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde salonda gerçekleşen antrenman iki grup halinde yapıldı. Oyuncular ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı CORE hareketleri ve kuvvet dayanıklılık çalışmaları ile tamamladı.

MORALLER YERİNDE

Önceki gün oynanan hazırlık maçında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Atiker Konyaspor’da moraller yerinde. 1-0 yenik duruma düşen yeşil beyazlıların maçı çevirmesi ve gol bölgesinde bir hayli etkili bir performans ortaya koyması taraftarı ve teknik heyeti memnun etti. 

Takımın mücadelesinden memnun olan teknik direktör Mehmet Özdilek, özellikle fazla forma şansı bulamayan oyuncuların hazır bir görüntü sergilemesi nedeniyle memnun oldu.

GENÇLER BOMBA GİBİ 

Atiker Konyaspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçında bazı oyuncular ilk kez taraftarın önüne çıktı. Sezon başında takıma katılan kaleci Patrik Carlgren, Emre Sofuoğlu, Kadir Kaan Özdemir, Savaş ve sakatlıktan kurtulan Amir Hadziahmetovic performansları ile göz doldurdu.

ANTALYA MAÇI İÇİN SEFERBERLİK

Lige verilen milli arayı iyi değerlendiren Atiker Konyaspor’da gözler hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. Teknik heyet hafta boyu yapacağı çalışmalarda Antalyaspor’u imha planını futbolculara ezberletecek. 

Öte yandan bu sezon ilk kez ligde tribündeki yerini alacak olan taraftarlar da bu maça kilitlendi. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler Antalyaspor maçında tribün şov yaparak bütün Türkiye’ye mesaj verecek.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim