Atiker Konyaspor’da Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor. Maçın son bölümünde Fofana ile öne geçen Anadolu Kartalı Eto’o’nun golüne engel olamamıştı. Altın değerinde 2 puan bırakan yeşil beyazlılarda Mehmet Özdilek’in gelişi ile birlikte oyun anlamında yaşanan düzelme taraftarı teselli etti. Konyaspor’un Antalyaspor karşısında diri bir görüntü sergilemesi  gelecek haftalar adına umut verdi.

FOFANA: İYİ OYNADIK

1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçından sonra açıklama yapan Atiker Konyaspor’un yıldız oyuncusu Fofana, “Taraftarımızın önünde oynayamadığımız birkaç maçtan sonra taraftarlarımızın önüne çıktık.  Bazen çok pozisyona girseniz de gol atamayabiliyorsunuz. Takım adına memnunum güzel bir performans sergiledi, onlar da gol attılar ama futbol bu.” dedi. 

Taraftarı Marsilya maçında da Konyaspor’u desteklemeye çağıran Fofana, “Taraftarlarımızın önünde oynamak çok iyiydi. Marsilya maçında da gelir bizi desteklerlerse daha iyi olacak. Bizim için gerçekten çok çok iyi bir destek olur.” ifadelerini kullandı.

MARSİLYA MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Atiker Konyaspor, Antalyaspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı 12.hafta maçının ardından dünü dinlenerek değerlendirdi.

 Anadolu Kartalı bugün saat 17:00’da Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla 23 Kasım Perşembe günü sahasında oynayacağı O.Marsilya UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5.hafta maçının hazırlıklarına başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim