Atiker Konyaspor’un Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, Konyaspor scout ekibinin yurt dışında ve Türkiye’de izlediği oyuncular için 29 Mayıs tarihinden 6 Haziran tarihine kadar ön eleme kampı düzenlemişti. Bu doğrultuda geçtiğimiz Pazartesi günü toplanan 33 kişilik sporcu grubu, Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde 10 günlük ön eleme kampının ilk gününü geride bırakmıştı. 

MİLLİ OYUNCULAR DA VAR

Anadolu Selçukspor ön eleme kampına katılan 33 sporcudan 5 tanesinin ise çeşitli ülkelerin milli takımlarına davet edildiği öğrenildi. Genel olarak 23 yaş ortalamasında bulunan sporculardan 5’i, yine ülkelerinin çeşitli altyapı kategorilerinde forma giyen isimlerden oluştu.

SIKI BİR ANTRENMAN SÜRECİ

Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan antrenmanlarda ise, dün 4.gün tamamlandı. Şu ana kadar gelinen süreçte yaklaşık 3 futbolcunun iyi bir performans sergilediği gelen bilgiler arasında. Diğer oyunculara nazaran daha çok ön plana çıkan bu oyuncular için, gelecek 3 antrenman hayati önem taşıyor.

6 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Türkiye’de sadece Anadolu Selçukspor tarafından yapılan ön eleme seçmeleri ise, yaklaşık 10 günlük bir süreçten geçecek. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan antrenmanlar, 6 Haziran tarihinde sona erecek. Çalışmalar, Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştiriliyor.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim