BEŞİKTAŞ TAKAS TEKLİF ETTİ

Konyaspor için sıkıntılı geçen sezonun ardından Ömer Ali’ye ilk talip olan kulüp Beşiktaş oldu. Bir dönem Konyaspor’u çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Siyah Beyazlılar, Ömer Ali’yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçen İstanbul ekibi bonservis ücreti ödemek yerine transferde takas formülünü kullanmak istiyor.

İlk teklif edilen oyuncu ise Umut Nayır oldu. Ancak Konyaspor bu teklife sıcak bakmadı. Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde Ömer Ali için bir kez daha Konyaspor’un kapısını çalması bekleniyor.

GALATASARAY NET DEĞİL

Ömer Ali’yi isteyen bir başka takım da Galatasaray. Bu sezon yabancı sınırlamasının gelmesi üzerine planlama yapan sarı kırmızılılar, yerli oyuncular ile temasa geçmişti. Ancak federasyonun sınırlamayı ertelemesi üzerine İstanbul ekibi de beklemeye geçti.

Limiti en yüksek Türk kulübü olan Galatasaray’ın Ömer Ali için teklifte bulunması durumunda rakamsal açından en yüksek teklifi verebileceği konuşuluyor.

KONYASPOR 2.5 İSTİYOR

İttifak Holding Konyaspor yönetimi ise Ömer Ali için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti belirledi. Takas seçeneğini teknik direktör Bülent Korkmaz’a bırakan Konyaspor, 20 milyon liralık bir teklife hayır demeyecek.

4 GOL 2 ASİST İLE OYNADI

İttifak Holding Konyaspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner, transfer sezonunda ismi sıkça geçen isimler arasında yer alıyor. İddialara göre Beşiktaş ve Galatasaray’ın ilgilendiği söylenen Ömer Ali Şahiner’in birçok mevkide oynaması da takımların dikkatini çekiyor. Konyaspor’un çalkantılı geçen sezonunun ardından son haftalardaki performansıyla taraftarlara kendisini affettiren başarılı futbolcu, Yeşil-Beyazlı formaya geçen sezon 30 maça çıktı. Mili futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 4 gol atarken 2 de asist katkısında bulundu. Ömer Ali, 3 sarı kart görürken 2 de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Konyaspor’un önemli futbolcuları arasında yer alan milli futbolcunun geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Konyaspor’un olağan genel kurulu sonrası konuşan Basın Sözcüsü Güven Öten de konuyla ilgili, “Henüz tarafımıza ulaşan resmi bir teklif yok. Ancak teklif gelirse Konyaspor’un menfaatleri doğrultusunda gelen teklifleri değerlendiririz.” şeklinde konuşmuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim