Ömer Ali yaptığı açıklamada, “Bizim için her açıdan zor bir deplasmandı. Her oyun olarak hem puan olarak galibiyete ihtiyacımız olan bir maça çıktık. Son derece kritikti. Rakip iç sahada iyi olan çok gol atıp çok gol yiyen bir ekip. Biz dışarıda sıkıntı içindeydik bu sene. İlk galibiyetimiz. Şanssızlığımızı kırdık. Bizim için iyi oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Özellikle Serkan ağabeyi tebrik ediyorum. Çok güzel ve iyi oynadı bugün. Ekstra kurtarışlar yaptı. Çok kritikti. Oyun içinde gelgitler oldu. Çok pozisyon verdik. 10 kişi kaldıktan sonra da öyle oldu. Ama en önemlisi 3 puan almaktı. O anlamda güzel bir galibiyet oldu. Herkesin ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.

‘YENİ BİR TAKIM HÜVİYETİNDEYİZ’

Deplasmanda uzun süredir kazanamadıklarını ifade eden oyuncu, “Uzun süredir deplasmanda kazanamıyorduk. Deplasmandan 1 puan kazanabildik bu sezon. Araya yeni sezon girdi. Son olarak geçen sezon Fenerbahçe maçını kazanmıştık. İkinci yarı transferlerle beraber yeni bir takım hüviyetine büründük bu açık. İçerideki Trabzonspor ve Başakşehir maçlarına göre daha kötü bir görüntü vardı. Fazla baskı yedik. Dediğim gibi en önemlisi üç puandı. Umarım deplasman galibiyetlerimiz devam eder” şeklinde konuştu.

‘BENİM DE HATAM VAR’

Gol sevinci yaşarken Alanyaspor taraftarının tepki göstermesi hakkında da konuşan Ömer Ali, “Kayarak gol sevinci yaşamak ilk olarak Trabzon’da başladı. Öyle güzel oluyor, güzel bir gol sevinci. Bugün buradaki sevincim tepki çekti. Sanırım geçen sezon kalan bir şeyler var. Ama orada benim de hatam var sanırım. Biraz daha aklı selim davranmak gerekiyor. Futbol olarak her sene üstüne koyarak gidiyorum ama diğer konularda da kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Burada benim de hatam var bir şeyleri de hazmetmek lazım. Rakibi tebrik etmek lazım. Kabul ediyorum benim hatam var. Bundan sonra inşallah bu tür şeyler yaşanmaz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim