Her kesimden destek alan uygulama için Konyaspor taraftarı da harekete geçti. Taraftar Konya’daki okullarda da ‘Konyaspor geliyor bak’ marşının zil sesi yapılmasını istiyor

Kocaeli yerel basınında çıkan bir haber gündeme damgasını vurdu. Habere göre Kocaeli Valiliği, il genelindeki bütün okulların zil sesini Kocaelispor’un “Sen Yeşilsin, Ben Siyah” marşının yapılması kararını aldı. Kocaelispor sevgisinin çocuklara küçük yaşlardan itibaren aşılanması istenen uygulama spor camiasından büyük destek gördü. 

KONYASPOR TARAFTARI DA AYNI UYGULAMAYI İSTİYOR

Haberin gündeme düşmesinin ardından Konyaspor taraftarı da harekete geçti. Kocaeli’deki uygulamayı takdir eden Konyaspor taraftarı, aynı uygulamanın Konya’da da faaliyete geçirilmesini istiyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Konyaspor yönetimi ve Konya Valiliği’nden konu ile ilgili çalışma başlatmasını istedi.

BAZI OKULLAR ‘KONYASPOR GELİYOR BAK’ DİYOR

Taraftarın isteğinin Valilik ve Konyaspor yönetimi nezdinde nasıl bir karşılık bulacağı merakla beklenirken, hali hazırda bazı okulların zil sesinin ‘Konyaspor geliyor bak’ marşı olduğu ortaya çıktı. Kemal Akpınar İmamhatip Ortaokulu’nda  müdür yardımcısı Abidin Dündar’ın girişimleri ile hayata geçen uygulamadan öğrenciler de bir hayli memnun. 

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim