Geleneksel Okçuluk Kış Ligi Türkiye Finali, Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu ve Çumra Belediyesinin sponsorluğun da Çumra'da yapıldı. Final karşılaşmalarında ise Türkiye Şampiyonu Akşehir'den çıktı.

5 ay boyunca 600 sporcunun yarıştığı ligde ilk 25'e giren sporcular final için Çumra'da buluştu. Finali hak eden ve Akşehir'i temsil eden 4 sporcudan üçü finallerde yarıştı. Akşehir Selçuklu Spor adına Başkan Varol Türkoğlu, Cevdet Dural ve Osman Bacılı Çumra'daki finallerde yarıştı. Cevdet Dural üstün bir performans göstererek Türkiye şampiyonu oldu. Osman Bacılı ise 3. olarak kürsüye çıktı.

Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu, Akşehir'i ve kulübünü başarıyla temsil eden sporcularını kutlayarak başarılarının devamını diledi. Türkoğlu, okçuluğa başladıklarından bu yana kendisinin bir uluslararası şampiyonluk, bir özel turnuva üçüncülüğü, bir ulusal takım ikinciliği, Osman Bacılı'nın bir uluslararası dördüncülük ve ulusal üçüncülük, Cevdet Dural'ın bir Türkiye şampiyonluğu ile hiç bir turnuvadan boş dönmediklerini ifade etti. Varol Türkoğlu tüm güçleri ile Geleneksel Türk Okçuluğu, masa tenisi ve yüzme de imkanlar doğrultusunda Akşehir sporuna hizmet edeceklerini söyledi. Türkoğlu, bu güne kadar kendilerini destekleyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel'e, Akşehir Selçuklu Spor üyelerine, sporculara, ailelerine teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim