Nalçacılılar Grubu’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, ilk maçta bu şekilde tepkinin yanlış olduğunu ifade edildi.

Açıklamada, “Lig uzun, MARATON…

Evet dostlar, güldük, eğlendik ama biraz da iş konuşalım.

Dün oynanan ve zor da olsa kazandığımız Erzurumspor karşılaşmasında yaşanan bazı nahoş hadiseler hakkında birkaç kelam etmemiz gerekiyor diye düşünüyoruz. Maç esnasında özellikle Maraton tribün diye tabir edilen Doğu Tribünden yükselen çatlak sesler nedeniyle hem sahadaki futbolcu kardeşlerimiz hem de tribünde bizler fazlasıyla gerildik ve oyunun son bölümlerinde bu negatif enerji nedeniyle ciddi anlamda zor anlar yaşadık. Doğu tribünün ilk vukuatının bu olmadığını bilmekle birlikte, önceki dönemlerde yapmış oldukları buna benzer protestolar nedeniyle skor tabelası anlamında da sorunlar yaşamıştık.

KOMBİNE ALMIŞ OLMANIZ takımı olumsuz yönde etkileyecek davranışlar sergileme hakkınız olduğu anlamına gelmez. Evet eleştiri yapılır ve bu işin doğasında da bu vardır ancak sezonun ilk haftasında son derece zamansız ve yersiz bir tepki konulursa, bundan sonra haklı olarak verdiğiniz tepkiler de doğal olarak kaale alınmaz.

Bizler Maraton tribünümüzü bu resimdeki gibi aktif görmek istiyoruz. Oyunun sürekli içinde, takıma pozitif enerji veren ve rakibi baskı altına alan bir yapıda olalım. Bundan sonraki süreçte sevdamız Konyaspor’un takım kimliğine ve saha içi performansına yansıyacak OYUNCU BAZLI TEPKİ verilmesi durumunda öncelikli olarak Maraton tribünündeki gerçek Konyaspor’lu taraftarlarımızın olaya el koymalarını bekliyoruz. Eğer yine ilerleme kaydedemezsek Nalçacılılar olarak tepkimiz önceki dönemlerdeki kadar hoşgörülü ol-a-mayacaktır. Kamuoyuna Saygılarımızla” ifadeleri yer aldı.

SPOR SERVİSİ