Yeşil beyazlıların taraftar grubu Nalçacılılar özel uçakla yarın Antalya’ya gidecek olan takımı hava alanından binlerce meşale ve tezahüratlarla uğurlamayı planlıyor. Organizasyon için yarın 13.00’te Kule Site ve Stadyum önünden araçlar kaldırılacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Nalçacılılar Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, “Büyük gün geldi çattı. Sevdamız Konyaspor'umuz haftasonu Antalyaspor ile ligde kalma yolunda çok ama çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Antalyaspor camiasının tüm hafta boyunca yaptığı ve tamamen Konyaspor'umuzun konsantrasyonunu bozmaya yönelik hamlelerine inat, şehir olarak enerjimizi hep yüksek tuttuk. Bu hafta içinde tamamen işine konsantre olan teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizin bu tip hareketlere sahada cevap vereceğine de inancımız tam. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği olarak, bu önemli mücadele öncesi bahsettiğimiz enerjiyi daha yüksek seviyelere çıkarmak adına Konyaspor'umuzu havaalanından meşalelerle Antalya'ya uğurluyoruz.

Cumartesi günü saat 13.00'de Kule Site ve Stadyum önünden kalkacak otobüslere ilaveten özel araçlarımızla havaalanını düğün yerine çeviriyoruz ve Konyaspor'umuzu Antalya'ya yolcu ediyoruz. Bu yolculuğun sonu nasip olursa aydınlık olacak ve taraftar olarak bizler her yaptığımız organizasyonla aslında bu karanlık tünele bir meşale yakıyoruz. Sen de bu filmde rol almak istiyorsan, Cumartesi saat 13.30'da havaalanında ol...” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim