Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, bulundukları konumdan memnun olmadıklarını ifade ederek, “1-1’lik sonuç iki tarafı da mutklu etmedi. Her iki takım açısından or bir gece olacağı belliydi. Son ikis sezonun şampiyonu olarak Beşiktaş’ın hedefi belli. Biz de konum itibari ile çok mutlu değiliz. Fakat her hafta üzerine koyarak gidiyoruz. İkinci yarının 5. haftası itibari ile Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını oynadık. Fakat bu zorlu süreçten güçlenerek çıktığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
‘GOLDEN SONRA OYUNA ORTAK OLDUK’
Yedikleri golün ardından oyuna ortak oduklarını da ifade eden Özdilek, “Bazı oyuncuların mevkisel değişimi bizi maçın ilk 30-35 dakika zorladı. Çok oyunun içine giremedik. Çok alakasız bir golle geriye düştük. Golü yedikten sonra biraz aklımız başımıza geldi. Oyuna ortak olduk. İlk devreyi mağlup kapattık. İkinci devre orta saha direncini yükseltmek için oyuncu değişikliğine gittik. Bu durum pozitif bir etki yarattı. Sonuçlandıramadık. 1-1 oyunun hakkı gibi görünüyor” şeklinde konuştu.
‘TARAFTARIMIZ İTİCİ GÜÇ’
Taraftar hakkında açıklamalarda bulunan yeşil beyazlı takımın Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca seyirciye de bir parantez açmak gerekir. Bizim için ne kadar büyük bir itici güç olduklarını bir kez daha gösterdiler. Futbol adına güzel bir gece oldu” diyerek sözlerini sonlandırdı.
SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim