Atiker Konyaspor’a 3-2 mağlup olan Kasımpaşa’da teknik direktör Mustafa Denizli berabere üzülecekleri maçı kaybettikleri için kahrolduklarını söyledi.

Ligin iki güçlü ve istikrarlı takımının karşı karşıya geldiğini ifade eden Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Biz ligin en fazla gol atan ekibiyiz. Konyaspor da belli çizgisi, istikrarı olan bir takım. Bugün iki tane önemli detay maçın sonucu üzerinde etkili oldu. Daha sonra sonucu belirledi. Önde kullanamadığımız son toplar, final toplarını kendi kalitemizde iyi kullanamadık. Bir diğeri de takım savunmasında, belki de bireysel ve takım olarak yaptığımız hatalar sonucu etkiledi. Göreve başladığım gün Kasımpaşa'yı Avrupa'ya taşıyacağımızı söylemiştik. Bu hedefimizden herhangi bir sapma söz konusu olamaz. Kadro olarak biraz zorluk yaşıyoruz ama kendi içimizde bunu telafi etmeye çalışıyoruz. Bazen bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Bugün öyle bir noktaya geldik ki, berabere bitirsek üzüleceğimiz bir maçı, oyunun son bölümünde üzüleceğimiz yerde kaybederek kahrolduk."

AA