İttifak Holding Konyaspor’da bir yandan transfer çalışmaları sürerken bir yandan da takımdan ayrılacak isimlerin durumu resmiyete kavuşmaya başladı. Önce Ferhat Öztorun’la yollarını ayıran Anadolu Kartalı şimdi de santrafor Mücahit Can Akçay’la anlaşarak yollarını ayırdı. Konyaspor’da hatırı sayılır derecede maça çıkan genç oyuncu 19 maçta 2 gol atabilmişti.

YAVRU KARTAL’DA YILDIZI PARLADI

Konyaspor’a transfer olduktan sonra beklediği forma şansını bulamayan ve 1922 Konyaspor’a kiralanan Mücahit Can Akçay, 2017-2018 sezonunda 1922 Konyaspor’la 33 maça çıkmış ve 17 gol atmıştı. Genç yaşına rağmen Konyasporlu taraftarların çok şey beklediği 22 yaşındaki santraforun Konyaspor’la 1 yıl daha sözleşmesi, bulunmasına rağmen yollar ayrıldı. 1922 Konyaspor’da gösterdiği performansla Konyaspor’a tekrar çağrılan Mücahit Can Akçay, 2019-2019 sezonunda Anadolu Kartalı ile 10 karşılaşmaya çıkmış ve bekleneni verememişti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Süper Lig temsilcimizin karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı futbolcu Mücahit Can Akçay, Yeşil-Beyazlılardan ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. Mücahit’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: “4 yıl önce kapısından girdiğim bu büyük kulüple bugün itibariyle sözleşmemi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunuyorum. Konyaspor’a bundan sonraki mücadelesinde başarılar diliyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimle. Hakkınızı helal edin.”

Bunun yanı sıra Konyaspor’dan ayrılan Mücahit Can Akçay, son anda bir anlaşmazlık olmazsa Ankaragücü’ne imza atacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim