Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Altay maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Güney, Altay deplasmanında da Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor’da 4 oyuncu TFF 2. Lig karmasına dahil edildi.

‘İZMİR’E PUAN ALMAYA GİDECEĞİZ’

Yeşil beyazlı takımın Kulüp Başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamada hak ettikleri puanları almaya başladıklarını ifade etti. Güney açıklamasında, “Sezon başında kurduğumuz bu genç ve tecrübe edinmeye çalışan kadro oynadığı müsabakalarda hiçbir rakibinden daha kötü değildi. Sahadaki mücadelesi ile takdir aldı. Son haftalarda özellikle oynadığı futbolu aldığı galibiyetlerle de süsleyerek puan sıralamasında hak ettiği noktalara doğru tırmanmaya başladı. Son olarak evimizde oynadığımız ve 1-0 geriye düşmemize rağmen galip bitirdiğimiz Nazili Belediyespor karşılaşması ile çıkışımız sürdü. Oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Yakaladığımız çıkışın sürmesini diliyoruz. Her takımın her takımı yenebildiği bu ligde Altay deplasmanına da puan ya da puanlar almak için gideceğiz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın zorlu Altay deplasmanında şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphemiz yok. Tüm bunlardan ziyade sezon sonunda Konyaspor kadrosuna birkaç oyuncu verebilmek adına teknik ekibimizin gayretli çalışmalarının meyvesini vermesi en büyük arzumuzdur” görüşlerine yer verdi.

MİLLİ TAKIM’DAN DAVET

Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımlar, 27-28 Şubat tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak maçlarda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenen organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştirilecek.

YAVRU KARTAL’DAN 4 OYUNCU

Karşılaşmalarda, Ümit, Genç Milli Takım ve TFF Bölge Antrenörlerinden oluşan 33 kişilik teknik ekibin, 54 takımı kapsayan 252 maçı izleyerek tespit ettiği futbolcular boy gösterecek. Her ligin iki karmaya ayrılacağı etkinlikte, takımlar birer karşılaşma oynayacak. TFF 2. Lig karmaları müsabakası 27 Şubat Salı yapılacak ve saat 14.00'te başlayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu karşılaşmayı ekibiyle birlikte bizzat takip edecek.  Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı futbolcuları İbrahim Serdar Aydın, Özkan Taştemur, Savaş Polat ve Mücahit Can Akçay TFF 2. Lig karması forması giyecek. Karmalara davet edilen futbolcular, Pazartesi günü Riva'da toplanacak. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim