Mavi beyazlılar ligin 31.hafta maçında deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak olan maç 16.00’da başlayacak. Selçuklu, bu maçı kazanarak moral depolamak istiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 31.hafta maçında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’in konuğu olacak. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Turgut Işı, Dağder Dağlı ve Murat Amaç hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma için dün sabah otobüsle Ankara’ya hareket eden Mavi-Beyazlılar akşam saatlerinde maçın oynanacağı salonda son antrenmanını gerçekleştirdi. Ligde oynadığı son iki karşılaşmada önce Bursaspor’a deplasmanda, ardından evinde Türk Telekom’a mağlup olan Selçuklu Kartalları, TED Ankara maçından galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen ve oynadığı 30 karşılaşmadan 21 galibiyet almayı başaran temsilcimiz, Türk Telekom ve Bursaspor Durmazlar’ın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Play - Off’a girmeyi haftalar önce garantileyen Selçuklu Kartalları, üst sıralarda yer alarak Play - Off maçlarında saha avantajını elde etmek istiyor. Zorlu TED Ankara Kolejliler maçı öncesinde Mavi-Beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

PLAY – OFF’A ÜST SIRALARDA KATILMAK İSTİYOR

Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, Ankara deplasmanından galibiyet ile dönerek, ligin ikinci sırasında bulunan Bursaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Selçuklu Kartalı, sezon sonunda oynanacak olan Play – Off maçlarına üst sıralarda katılarak avantaj sağlamak istiyor. Ligi üst sıralarda bitiren takımlar Play – Off maçlarına ev sahibi olarak başlayacak. Mavi beyazlılar, ligde kalan 4 maçı da kazanarak ikinci sıraya yükselmeyi hedefliyor.

TED KOLEJLİLER DÜŞMEME MÜCADELESİ VERİYOR

Temsilcimiz Selçuklu Belediyespor’un bugün deplasmanda karşılaşacağı TED Ankara Kolejliler, ligin 17.sırasında bulunuyor. Başkent ekibi, 30 maçta 8 galibiyet alarak 38 puan topladı. Yalova Belediyesi ile aynı galibiyet sayısına bulunan TED Kolejliler, ligde kalan maçlarda istediği sonuçları alarak düşme potasından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim