Konya Basketbol Minik Erkekler kategorisinde Play-Off heyecanı devam ediyor. Grup karşılaşmasını tamamlayan takımlar Play-Off maçlarını yarı final müsabakalarını da geride bırakmaya hazırlanıyor. 4 takımdan 2 ekibin finale yükselmek için mücadele ettiği şampiyonluk yarışında ekipler, yarın yarı final son karşılaşmalarına çıkacaklar. Alinteri A ile Pem Spor karşı karşıya gelirken, diğer bir yarı final karşılaşmasında ise Selçuklu Belediyesi, Konya Gücü ile final biletini almak için yarışacak.

Yarın oynanacak olan zorlu karşılaşmalar öncesi ilk maçta rakibinin sahaya çıkmaması nedeni ile seride 1-0 öne geçen Alınteri A ile Konya Gücü'nü 45-42 mağlup eden Selçuklu Belediyesi seride 1-0 önde. 2. galibiyete uzanan ekipler finale çıkmaya hak kazanacak.

Final grubundaki yarı final karşılaşmaları yarın oynanacak.

2. GRUP KARŞILAŞMALARI BUGÜN TAMAMLANIYOR

A ve B Grubu'nda istediği sonuçları alamayarak, final grubuna kalamayan minik erkek takımları ise 2.grupta son karşılaşmalarına çıkıyor. Şampiyonluk yarışında yer alamayan diğer takımların oluşturduğu 2. Grupta ekipler sezonu bugün oynayacakları son maçlar ile geride bırakacak. Herhangi bir hedefin olmadığı grup maçlarında son maçların programı şöyle:

18:30 Sistem Koleji – Diltaş -B, 19:45 İdmanyurdu – Alınteri-B, 21:00 Konevi Gençlik – Konya Basket.
Bu karşılaşmaların tamamı bugün oynanacak ve 100. Yıl Spor Salonu müsabakalara ev sahipliği yapacak.

UĞUR ERSOY

Editör: TE Bilişim