Bu önemli mücadeleyi saat 21:30’dan itibaren STAR TV ve NTVSpor.net’ten canlı izleyebilirsiniz.A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki dördüncü maçında bu akşam deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Bu önemli mücadeleyi saat 21:30’dan itibaren STAR TV ve NTVSpor.net’ten canlı izleyebilirsiniz.

Başkent Budapeşte’deki Ferenc Puskas Stadı’nda oynanacak maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcılıklarını Mauro Tonolini ve Lorenzo Manganelli yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paolo Mazzoleni.

İLK 11 BELLİ OLDU
Volkan, Hamit Altıntop, Ömer Toprak, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Nuri Şahin, Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Mehmet Ekici, Caner Erkin, Mevlüt Erdinç
       
İstanbul’daki sürpriz Romanya yenilgisiyle gruptan çıkma yolunda ağır yara alan Milli Takım için Macaristan maçının önemi bir kat daha arttı.
       
Puan kaybına tahammülü olmayan A Milli Futbol Takımı, sakat futbolcularının çokluğuna rağmen maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

TÜRKİYE’NİN 3, MACARİSTAN’IN 6 PUANI VAR
Türkiye, gruptaki ilk maçında deplasmanda Hollanda’ya 2-0 yenilirken, ikinci maçında İstanbul’da Estonya’yı 3-0 mağlup etti, üçüncü maçında ise yine İstanbul’da Romanya’ya bu kez 1-0 mağlup oldu.
       
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, 3 puanla 4. sırada bulunuyor.
       
Macaristan ise ilk maçında deplasmanda Andorra’yı 5-0 yendi, ikinci maçında kendi evinde Hollanda’ya 4-1 mağlup oldu, üçüncü maçında ise deplasmanda Estonya’ya 1-0 üstünlük kurdu.
       
Teknik direktör Sandor Egervari yönetimindeki Macarlar, ilk 3 maçlar sonrası 6 puan ve gol averajıyla 3. sırada yer alıyor.
       
KULAKLAR BÜKREŞ’TE
Türkiye’nin yer aldığı D Grubu’nda bu akşam ayrıca Romanya-Hollanda ve Andorra-Estonya maçları yapılacak.
       
Romanya yenilgisiyle gruptan çıkma yolunda ağır yara alan Türk Milli Takımı, Macaristan’ı deplasmanda yenmenin hesaplarını yaparken, kulaklar ise Romanya-Hollanda maçından gelecek sonuçta olacak.
       
Gruptaki ilk 3 maçlarını kazanan Romanya ve Hollanda, Bükreş’te karşı karşıya gelecek.