BÖLGESEL AMATÖR’E ÇIKMAK İSTİYORUZ

Ligin ilk dört haftasını kayıpsız geçiren Meram Kara Kartallar’da Kulüp Başkanı Mustafa Metin ligin ilk dört haftasını değerlendirdi. Metin açıklamasında, “Ligin ilk iki haftasına bakacak olursak bizim açımızdan fikstür avantajıyla başladık. İlk iki hafta düşük bütçeli, dar rotasyonlu takımlarla mücadele ettik ve her iki maçı da kazanmamız bizim için avantaj oluşturdu. Üçüncü hafta güçlü bir rakip olan Kulu Belediyespor ile karşılaştık. Zoru mücadeleyi kalecimizin kurtarışlarıyla kazandık. Selçukspor maçında da rakibimizin genç takım olması işimizi güçleştirdi. Yine de kazanarak zirve yarışında yer almayı başardık. İnşallah bu sezon elimizden gelenin en iyisini yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Konya ve Türk futboluna yeni profesyonel oyuncuları Bölgesel Amatör Lig’den yetiştirmeyi hedefliyoruz. Biz genç oyuncular yetiştirme odaklı bir kulübüz ve bir üst ligde bu misyonumuzu daha kolay gerçekleştireceğimize inanıyorum. Profesyonel liglerde Meram Kara Kartallar altyapısından yetişmiş daha çok oyuncular göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ

Pazar günü oynanacak Cihanbeyli Belediyespor maçı hakkında da konuşan Metin, “Bizim için ligin zor maçlarından bir tanesi olacak. Rakibimiz güçlü bir takım onların karşısında kazanarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Rakibimiz geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet nedeniyle açıklamalarda bulunarak hakemlere çağrıda bulunuyorlar. Biz de onların yaptığı çağrıya karşılık hakemlerimizden sadece adil olmalarını istiyoruz. Haksız yere çalınan her düdük birilerinin emeklerini zayi eder. Kimsenin emeği boşa gitmesin, sahada hak eden kazansın. Hakemlerimizin adaletli karar vereceğine biz inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

LİGDE 5.HAFTA PROGRAMI

Konya Süper Amatör Küme’de Pazar günü kritik maçlar oynanacak. Haftanın programı şu şekilde; Öntur Havzanspor – Ç. Çumra Belediyespor, Akören Kültürspor – Karapınar Belediyespor, Saiteli Kadınhanı Belediyespor – Gölyazı Belediyespor, Seydişehir Belediyespor – Kulu Belediyespor, Selçukspor – Ilgın Belediyespor, Meram Kara Kartallar – Cihanbeyli Belediyespor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim