Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı Mustafa Metin, kaybetmelerine rağmen rakiplerin kendilerine karşı önlem almasının doğru yolda olduklarını gösterdiğini söyledi.

KARA KARTALLAR FİNALDE ELENDİ

Altyapı çalışmalarıyla Türkiye’de marka olma yolunda ilerleyen Meram Kara Kartallar’da U17 futbol takımı 1. kademe müsabakalarında finallerde elendi. Grup maçlarında rakiplerini mağlup ederek finale çıkan siyah-beyazlılar finalde Antalya DSİ Spor ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten maçın ardından penaltı atışlarıyla şampiyon takım belirlendi. Penaltılarda rakibine karşı 4-1 mağlup olan Meram Kara Kartallar, U17’de evine erken dönmek zorunda kaldı.

ÖNLEM ALARAK GELDİLER

Meram Kara Kartallar Kulüp Başkanı 1. Kademe müsabakalarında yer almanın kendileri için önemli olduğuna vurgu yaparak, “Hedefimiz Türkiye finallerine çıkmak ve şampiyon olmaktı ancak bizim için erken bir veda oldu. Bölge finallerinde yer almak gerçekten önemliydi. Bu başarıyla yetinmiyoruz ancak bunun da başarı olduğuna inanıyorum. Burada bizim için önemli olan nokta rakiplerimizin tanımasıydı. Rakipler bize geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluğu bilerek önlem alarak geldiler. Rakiplerimizin bize duyduğu saygı karşısında biz de gururlandık açıkçası. Tabi bunlar bizim altyapı anlamında doğru yolda olduğumuzu gösterdiğini düşünüyorum. Bu grupta belki Türkiye finalleri olmadı ancak inşallah diğer yaş gruplarında bunu başarabileceğimize inanıyorum. Antalya DSİ ve Nevşehir’de şampiyonluk yaşayan bir diğer Konya temsilcisi Ülkümspor’a başarılar diliyorum. Ülkümspor’un ikinci kademe maçlarında Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim