Meram Belediyespor, 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda 7 madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Takıma seçilme kriterlerinin ilk ayağı olan şampiyonada Meram Belediyesporlu sporcular 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan şampiyona sonunda madalya almaya hak kazanan sporcular ve madalyaları ise şöyle:

Sabriye Gür               Full Contack        70 Kg’da Altın,
Ahmet Uğur               Full Contack        91 Kg’da Gümüş
Samed Ede Gümüş,  Full Contack       +91 Kg’da Gümüş
Abdullah Beserek      Kick Light 42        kg’da Gümüş
Muzaffer Karabulut,   Full Contack         51 kg’da Gümüş
Şeyma İyiel,              Full Contack         +70 kg’da Gümüş
Muhammed Kürem   Full Contack         71 kg’da Bronz

“MERAM BELEDİYESPOR ARTIK KABUĞUNA SIĞMIYOR”

Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının bu turnuvadanda önemli bir başarı ile dönmüş olmalarının kendilerini bir kez daha sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Turnuvanın Milli Takıma giden yolda basamaklardan biri olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Kulübümüz kabuğunu ulusal başarılarımızı uluslararası platforma taşıyarak kıracaktır. Başarılı tüm sporcularımı ve antrenörlerini canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Milli Takım yolunda da tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Meram Belediyespor'lu Kick Bokscular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Turnuvadan 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan kulüp sporcularını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Ulusal başarılarını uluslararası platformlara taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.Meram Belediyespor'lu Kick Bokscular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Turnuvadan 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan kulüp sporcularını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Ulusal başarılarını uluslararası platformlara taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim