Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun(ASKF) organize ettiği merhum gazeteci Mehmet Vural anısına düzenlene Mehmet Vural Anı Kupası U-12 Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok takımın katıldığı turnuvanın final maçı ise Pazar günü oynanacak

Konya'nın önemli gazetecilerinde olan merhum Mehmet Vural anısına, Konya ASKF tarafında gerçekleştirilen, Mehmet Vural Anı Kupası u-12 Futbol Turnuvası'nda heyecan devam ediyor. A ve B Grubu olmak üzere 8 takımın şampiyon olmak için mücadele ettiği organizasyonda, A Grubu'nda Seydişehir Gücü, K.Kara Kartallar, Raketspor, Torku Konyaspor, B Grubu'nda ise Anadolu Selçukspor, Konya Masterler, Selçuklu Belediyespor ve Konya Fenerspor takımları mücadele ediyor. 8 takımın yer aldığı turnuvada 1. ve 2. haftada alınan maç sonuçları ve grup liderleri şöyle: A Grubu 1. hafta maçları: Torku Konyaspor 0-1 Konya Kara Kartallar, Seydişehir Gücü 2-1 Raketspor, A Grubu 2. hafta maçları: Torku Konyaspor 4-1 Seydişehir Gücü, Raketspor 1-3 Konya Kara Kartallar.

B Grubu 1. hafta maçları: Selçuklu Belediyespor 2-3 Konya Masterler, Konya Fenerspor  0-2 Anadolu Selçukspor, B Grubu 2. hafta maçları: Selçuklu Belediyespor 4-2  Konya Fenerspor ve Konya Masterler 1-1 Anadolu Selçukspor. 1. ve 2. hafta oynanan maçlar sonunda A grubunda Konya Kara Kartallar, B grubunda ise Anadolu Selçukspor'un liderliği ile tamamlandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim