Yavru Kartal’ın Kulüp Başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamalarda, Gümüşhane maçından puanla döneceklerine inandığını belirtti

2017-2018 sezonunun ilk maçında iç sahada Pendikspor’u konuk eden ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci maçında Gümüşhanespor deplasmanına çıkacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Yavru Kartal’da Kulüp Başkanı Mehmet Güney, yaptığı açıklamalarda yeni kurulan bir takım olduklarını ancak, ligde üst sıralarda yer almak istediklerini belirtti. Ayrıca Güney, Konyaspor’a ve Türk futboluna oyuncu kazandırmak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

 ‘ORTAYA KOYULAN FUTBOL SEVİNDİRDİ’

Deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor’un iyi başladığı sezonda iyi sonuçlar almaya devam edeceğine inandığını kaydeden kulüp başkanı Mehmet Güney, “Sezonun ilk maçında iç sahada Pendikspor karşılaşmasında sergilediği iyi futbolu 3 gol ile süsleyen futbolcularımız gelecek adına ümit verdiler. Daha sezonun başındayız. Konuşmak için erken olabilir ancak takımımızın Pendikspor karşılaşmasında ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuç bizi sevindirdi” ifadelerini kullandı.

‘ÜST SIRALARDA YER ALAN BİR EKİP OLMAK İSTİYORUZ’

Ligde oyuncu yetiştirmenin yanında aynı zamanda üst sıralarda da yer almak istediklerini ifade eden Başkan Güney, “Yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz sezon başı hazırlıklarında yoğun mesai harcadı. Takımımız geçtiğimiz sezona göre çok büyük bir oranda yenilendi. Bu yenileme kaynaşma ve uyum konusunda zaman alacaktır. Ancak teknik heyetimizin doğru planlamaları ve futbolcu kardeşlerimizin kısa zamanda gösterdikleri özveri ile bu zaman dilimi oldukça kısa tutarak ligde adından söz ettirecek bir ekip haline geleceğiz. Kadromuza katılan genç ve gelecek vadeden futbolcularımızın Türk futboluna kazandırılması ve Konyaspor A takımına hazırlanması noktasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüz ile çalışmaktayız. Bunun yanı sıra ligimizde de üst sıralarda yer alan bir ekip olmayı arzuluyoruz. Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Gümüşhanespor karşılaşmasında iyi futbol oynayarak hedeflediğimiz puanları almayı istiyoruz. Teknik kadromuzun ve futbolcu kardeşlerimizin bunu yapabilecek gücü olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Gümüşhanespor ile oynanacak olan deplasman maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda Tatlıcak Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı gözetiminde çalışan Yavru Kartal, dün taktik bir idman gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar, bugün yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim