Gidişimden bu yana Trabzonspor'da çok şey değişti" dedi. Antalya Belek'te kamp hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takım, eski futbolcusu Carl Medjani ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Okan Alemdaroğlu da yer aldı.

MEDJANİ: "TRABZONSPOR'DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ" 

Carl Medjani, Başkan Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal'a teşekkür ederek, sözlerine başladı. Medjani, "Gidişimden bu yana Trabzonspor'da çok şey değişti, başkan ve ekibi, hoca ve ekibi de değişti. Kariyerimin en iyi sezonunu Trabzonspor'da geçirdim ve bu nedenle Trabzonspor'da sürmesi gereken bir hikayem var diye düşünüyorum. Bu yüzden buraya yeniden geldim. Başkan ve teknik ekip beni ikna etti. Gelecek sene Trabzonspor'un 50. yıl dönümü olduğu ve büyük hedefleri olduğu için buraya gelmeyi kabul ettim" açıklamalarında bulundu.

TUTKU DAHA FAZLA OLACAKTIR

Trabzon'u tanıdığını vurgulayan Medjani, "Trabzon gibi bir şehirde yaşıyorsanız, futbolla yatan kalkan insanların bulunduğu bir yerde, antrenmanlarda sürekli çalışmak istiyorsunuz. Taraftarlar sürekli futbolun içinde, yeni statla birlikte bu tutku daha fazla olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

İHA

Editör: TE Bilişim