Marsilya Fenerbahçe(FB) maçı hangi kanalda saat kaçta?. İşte UEFA maçın detayları. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’ndaki temsilcimiz Fenerbahçe beşinci maçında Fransız ekibi Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak.

İstanbul’da iki farklı önde olduğu maçta beklemediği bir şekilde rakibine puan kaptıran temsilcimiz Fenerbahçe, Marsilya’yı bu kez Fransa’da mağlup ederek grupta liderliğini ilan etmek için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe’nin 22 Kasım Perşembe günü saat 22:05’te Velodrome Stadı’nda Marsilya ile oynayacağı kritik karşılaşma Star Tv ekranlarından naklen yayınlanacak.

MARSİLYA-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA

Kanal: Star tv

Saat: 22.05


Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde konuk olacağı Marsilya’da, yıldız oyuncu Mathieu Valbuena’nın sakatlığı sıkıntı yarattı..

Marsilya’da, sırtında oluşan ve rahat nefes alıp vermesini engelleyen bir ağrıdan şikayet eden yıldız oyuncu Mathieu Valbuena, 73. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Sakatlığı ile ilgili bilgi veren Valbuena, “Topla son oynadığım anda bir şey hissettim. Hızlanmakistemedim. Risk almayı tercih etmedim. Kontrolden sonra göreceğiz, umarım ciddi bir şey değildir” dedi.

FENERBAHÇE GALİBİYET PAROLASI İLE MARSİLYAYA UÇTU

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçında, yarın deplasmanda Olimpik Marsilya ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe galibiyet parolası ile yola çıktı.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet saat 12.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Marsilya’ya hareket etti.

20 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Milos Krasiç, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Semih Şentürk ve Recep Niyaz.

Öte yandan havalimanına gelen fenerbahçeli futbolculara taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar futbolcular ile fotoğraf çektirmek için kıyasıya yarıştı.
Editör: TE Bilişim