Atiker Konyaspor’un Marsilya’ya 1-0 kaybettiği UEFA Avrupa Ligi I Grubu 1.hafta maçının ardından Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile bir araya gelen O.Marsilya Kulübü Başkanı Jacques Henri Eynaud, Konyaspor’u gösterdiği mücadeleden dolayı kutladı.

POZİTİF GÖRÜNTÜ VERDİ

Maçın ardından soyunma odasına gelen O.Marsilya Kulübü Başkanı Jacques Henri Eynaud, Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz’a Atiker Konyaspor’u Marsilya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederken, Konyaspor’un ortaya koyduğu mücadele ve futbolun güzelliklerini sergilemesinden dolayı pozitif görüntü verdiğini belirtti ve teknik heyet ile oyuncuları kutladı.

 FATİH YILMAZDAN TEŞEKKÜR

Marsilya’da kaldığımız süre içerisinde Konyaspor kafilesine karşı gösterilen ilgi ve ev sahipliğinin övgüyü hak eden bir davranış olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ise, “Burada başta Marsilya Başkonsolosumuz Feriba Duygu Hokkacı Esirgen olmak üzere Marsilya Kulübüne ve emniyetine teşekkür ediyoruz. Kendimizi burada evimizde gibi hissettik. Sizleri de Konya’da oynayacağımız maça bekliyoruz. Bizlerde Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğiz” diye konuştu.

MÜCADELEDEN DOLAYI KUTLARIM

O.Marsilya Kulübü Başkanı Jacques Henri Eynaud, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile de bir süre sohbet etti. Takımın sahadaki mücadelesinden dolayı kendisini ve oyuncuları tebrik eden Eynaud’a Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’da teşekkür etti. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim