Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. Kendi liginde olağanüstü bir performans sergileyen Manisa ekibi, bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Ligde 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip 31 puanla en yakın ekibini 10 puan önünde lider konumda bulunuyor. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan Manisa Futbol Kulübü Gümüşhanespor’u da 2-0 yenmeyi başarmıştı.

EN GOLCÜSÜ ZAHİT FINDIK

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’e yükselmeyi kıl payı kaçıran Manisa Futbol Kulübü sezon öncesinde iddialı bir kadro kurdu. Ligde 11 maçta 36 gol atan siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 10 gol gördü. Serkan Özbalta’nın öğrencileri, maç başı ortalama 3 gol ile oynarken Manisa ekibinde ise en golcü isim 7 gol ile Zahit Fındık. 29 yaşındaki golcü oyuncuyu, 6 gol ile Nizamettin Çalışkan ve 5 golle Serdar Deliktaş takip ediyor.

 SON MAÇ ERZİNCAN’I MAĞLUP ETTİ

İttifak Holding Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Manisa Futbol Kulübü, ligde son maç deplasmanda karşılaştığı Anagold Erzincanspor’u Serdar Deliktaş (2) ve Nizamettin Çalışkan’ın golleriyle 3-2 mağlup etmişti. Öte yandan ligde şampiyonluğu isteyen Manisa Futbol Kulübü, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasından sonra ligde Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak. Ligdeki sıralamada en yakın rakibiyle karşılaşacak olan Manisa ekibinin aklı hafta sonu oynanacak olan maçta olacak.

1922 KONYASPOR İLE AYNI GRUPTAYDI

Manisa Futbol Kulübü geçen sezon Karatay Termal 1922 Konyaspor ile aynı grupta mücadele etti. Geçen sezon Manisa Futbol Kulübü’nün ev sahipliğinde oynanan karşılaşma 6-2’lik skorla ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonlandı. 1922 Konyaspor’un ev sahipliğinde Konya’da oynanan karşılaşma ise 3-3’lük beraberlikle sonlanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim