Son yapılan genel seçimde CHP kontenjanından Konya Milletvekili seçilen ve daha sonra istifa ederek Saadet Partisi’ne geçen Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Trabzonspor’un forma tanıtım videosunu Twitter hesabından paylaşarak, üzerine “Trabzonsporlu olan babama küçükken “neden Tranzonspor?” dediğimde, “Trabzonspor, Anadolu takımlarının abisidir, büyük kulüplere karşı mücadele ediyor” derdi. Güzel bir reklam olmuş, tebrikler” yazdı. 

Bu paylaşıma Konyaspor taraftarı yoğun tepki gösterdi. Aslen Malatyalı olan ve Konya ile hiçbir bağı olmamasına rağmen Konya Milletvekili seçilen Karaduman’a tepki gösteren Konyaspor taraftarı, Karaduman’ın vekili olduğu şehrin takımı ile ilgili en küçük desteği olmamasını eleştirdi.  Konya Milletvekili Karaduman eleştiri ve tepkilere kayıtsız kaldı. 

İşte o tepkilerden bazıları;

Konyaspor Scout: Vekili olduğunuz Konya ve Konyaspor hakkında neden iki kelam etmiyorsunuz ?

Konyaspor PR: Konyalı olmayan sözde Konya vekili. Şaşırmadım..

Konyaspor Life: Trabzondan mı seçildin ? Seçim zamanı bedestende Konya edebiyatı yaparsınız. Seçim bittimi işiniz biter.

Ramazan Öz: Sözde Konya’nın Mv. Profili nerede ise tamamına baktım bir tane Konyaspor ile ilgili twit yok Konyaspor’u geçtim Konya için twit yok denecek kadar az Biraz da olsa ekmek yediğiniz yere saygınız olsun

İbrahim Etem Zeybek: Senin milletvekili olduğun şehrin takımı Konyaspor kime karşı mücadele ediyor Abdulkadir? Bir maçta görelim, 2 forma aldığınızı görelim, şu takıma tırnak kadar desteğinizi görelim artık.

TNRD: Yaaa işte vekili olduğun memleketin takımı da aynı ligde o büyütülmüş kulüplere karşı savaşıyor ve sen de bundan bir haber bu şehrin vekiliyim diye Ankarada meclise gidiyorsun. Hayat ne kadar garip, akıl sır almıyor.

Efsane Nalçacılılar: Malatyalı,Trabzonsporlu,Konya milletvekili,Saadet partili,CHP adayı nasıl bir denkleme düştük.

Müzmin Muhalif: Vekili olduğunuz şehrin Konyaspor’u var. Anadolu’nun tek hükümdarı vardır o da Konyaspor’dur.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim