İLGİ AZDI

Ligin 31.haftasında dün akşam üstü Torku Konyaspor evinde  Gençlerbirliği'ni tek golle geride bırakırken, yeşil-beyazlı tribünler ise boş kaldı. TFF'nin 31.haftayı hafta içi oynanması nedeni ile Konyasporlu taraftarlar karşılaşmayı stadyumdan takip edemedi.

KADRO SÜRPRİZİ

Gençlerbirliği karşısında 2 haftalık yenilgi serisine son veren Kartal'da maç öncesi kadro sürprizi yaşandı. Kocaman, maça beklenenin aksine Fucks ve Özgür Özkaya gibi forma şansı çok fazla bulaşmayan isimler başladı. Diğer taraftan Kartal'da ilk 11'in değişmez isimleri Hasan Kabze, Djalma ve Torje de yedek soyundu.

VOLKAN VE ÖZGÜR İLK DEFA

Karşılaşmaya sürpriz bir kadro ile başlayan Konyaspor'da ilk kez 11'de şans bulan isimlerde yer aldı. Bu sezon ligde ilk 11'de hiç şans bulamayan 2 isim Özgür Özkaya ve Volkan Fındıklı, yeşil-beyazlı forma ile ilk kez sahne aldı.

HLEB, KOCAMAN'I ES GEÇTİ

Devre arasında Konyaspor'dan Gençlerbirliği takımına giden Kartal'ın eski oyuncusu Hleb, maç başlamadan önce Kocaman ile selamlaşmadı. Konyasporlu oyuncular Kartal'ın eski, Gençlerbirliği'nin yeni teknik adamı Mesut Bakkal ile selamlaşırken, Hleb, Kocaman'ı es geçti.

MAHLANGU YİNE KAYIP

Son haftalarda Kocaman'ın değişmez ilk 11 oyuncusu olan May Mahlangu, dün akşam da ilk 11'deki yerini aldı. Son haftalarda sahada çok fazla varlık gösteremeyen oyuncu, Gençlerbirliği karşısında da etkisiz kalmasına rağmen, maçı tamamladı.

USTALAR GİRDİ, İŞİ BİTİRDİ

 Karşılaşmaya Hasan Kabze, Djalma ve Torje gibi yıldızlarını kulübede bırakarak başlayan Kartal'da 2. yarı bu isimlerin sahne alması ile 3 puan geldi. Oyuna girerek, maçı hareketlendiren usta isimler, golü hazırlayan ve atan ekip olarak da dikkat çekti.

UĞUR ERSOY

Editör: TE Bilişim