Spor Toto Süper Lig’de sezon dün oynanan karşılaşma ile başladı. Temsilcimiz Konyaspor sezonun ilk haftasında yarın evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak. Anadolu Kartalı’nın bu zorlu maçı 19.15’te başlayacak ve hakem Bülent Birincioğlu tarafından yönetilecek. Yeşil beyazlılar sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

HEDEF İYİ BAŞLANGIÇ

Geçen sezon istediği performansı sahaya yansıtamayan ve Avrupa trenini kaçıran Konyaspor, yeni sezon öncesi yeni yapılanma kararı almıştı. Traore, Fofana, Adis Jahovic, Yatabare gibi önemli isimlerle yollarını ayıran, Uğur Demirok ve Zuta ile de vedalaşmaya hazırlanan Konyaspor kadrosunu Bajic, Alper Uludağ ve Anicic ile güçlendirdi. 

Hem ligde hem kupada iddialı bir sezon geçirmek isteyen Konyaspor Ankaragücü maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

HEYECAN YÜKSEK

Ankaragücü maçı öncesi takım ve taraftarda heyecan had safhada. Uzun süredir futbola hasret kalan taraftarın Ankaragücü maçına yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşmada uzun yıllar sonra bir ilk yaşanacak. Geçmişten gelen husumetler nedeniyle iki takım arasındaki maçlarda deplasman takımının taraftarı karşılaşmaya alınmıyordu. 

Geçen sezon atılan karşılıkla adımların ardından yarın oynanacak maçta Ankaragücü taraftarı tribündeki yerini alabilecek. 

KOCAMAN SON KARARINI VERECEK

Verimli bir hazırlık dönemi geçiren Konyaspor’un nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın ilk 11’i büyük oranda belirlediği sadece bazı mevkilerde son dakika karar vereceği gelen bilgiler arasında. 

Konyaspor’un tahmini 11’i şu şekilde: Serkan, Skubic, Ali Turan, Anicic, Ferhat, Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Amir, Bajic.

SPOR SERVİSİ  

Editör: TE Bilişim