Yeşil-beyazlı takımın Konyalı futbolcularından olan Ahmet Önay, ligi bitirebildikleri en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi. Başarılı futbolcu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Play-off şansını yakaladığımız en önemli maçta Kocaeli Birlikspor'a yenilerek işimizi zora soktuk" ifadelerini kullandı.

'HEDEFLERİMİZİ BÜYÜK ÖLÇÜDE ETLİLEDİ'

Anadolu Selçukspor'un başarılı futbolcularından olan Ahmet Önay; "Ligin ilk devresini 26 puanla play-off potasının birkaç puan gerisinde tamamladık. Aslında bu bizim için önemli bir avantajdı. Play-off için ciddi anlamda bir yaklaşımdı. Ama ligin ikinci devresine kötü başladık. İkinci devrenin ilk 5 maçından mağlup ayrıldık. Bu da bizim bütün hedeflerimizi etkiledi" dedi.

'TAM TOPARLANDIK DERKEN…'

'Tam toparlandık derken Kocaeli Birlikspor'a takıldık' ifadelerini kullanan Ahmet Önay; "Ligin ikinci devresindeki ilk 5 maçın ardından Mustafa Alper Avcı göreve geldi. Ardından 8 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladık. Ama play-off şansını yakaladığımız en önemli maçta Kocaeli Birlikspor'a yenilerek işimizi zora soktuk"  diye konuştu.

'OLABİLDİĞİMİZ EN İYİ YERDE OLMAK İSTİYORUZ'

Yeşil-beyazlıların başarılı savunma oyuncusu; "Geçen hafta da Sivas Belediyespor'a iç sahada yenilerek play-off şansını matematiksel olarak da kaçırdık. Artık geriye Pendikspor ve Hacettepe maçları kaldı. Bu maçları da en iyi şekilde değerlendirip, ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim