TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftaya düşme potasında giren ve son maçını kazanırsa ligde kalacak olan Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur açıklamalarda bulundu. Ligde kalmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Baysangur, “Ligde kalacağız” dedi

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 33.hafta maçında Tokatspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Tokatspor küme düşerken, Yavru Kartal puanını 34’e yükseltti ve ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Ligin son maçında şampiyonluğu garantileyen Menemen Belediyespor’u konuk edecek olan temsilcimiz, bu maçı kazanırsa diğer maçların sonuçlarına bakılmadan ligde kalacak. Düşme ihtimali bulunan takımlardan Fethiyespor ve Bandırmaspor ligin son maçında birbiri ile karşılaşacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, Menemen Belediyespor’u yenerek ligde kalacaklarını dile getirdi.

Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur 2-0 kazandıkları Tokataspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Baysangur üstün gayret göstererek kazandıklarını söyleyerek, “Öncelikle böyle zorlu bir deplasmanda galibiyet alan oyuncularımızı ve buna zemin hazırlayan başkanımız ile yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Çok zor bir maç oldu. Bunun farkındayız. Kaybeden takımın küme düşebileceği, berabere kalınırsa diğer maç sonuçlarına göre yine küme düşürebilecek bir maç oynadık. Stresi çok yüksek atmosferde oynadık ama iyi hazırlanmıştık. Oyuncularımızla birlikte ligde kalmak için zaten 4-5 haftadır inanılmaz bir çaba içerisindeydik. Bu maçta bunu gerçekleştirdik kesinlikle. Belki çok iyi oynadığımızı söyleyemiyorum. Ama oyuncularımın isteği, üstün gayreti, mücadelesi, sahada her şeylerini ortaya koymaları, maçı kazanmamıza yetti” ifadelerini kullandı.

BAYSANGUR’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Ligin son maçında Menemen Belediyespor’u konuk edecek ve bu maçı kazanırsa ligde kalacak olan Konya Anadolu Selçukspor’da Abdurrahman Baysangur taraftarı maça davet ederek, “Artık sadece bir 90 dakikamız kaldı. Onu da içeride oynayacağız. Tüm Konya'yı, taraftarlarımızı, sevenlerimizi bu maça davet ediyoruz. Bizi bu maçta olsun desteklesinler. Takımımız Allah'ın izniyle ligde kalacak. Biz buna inanıyoruz, yöneticilerimiz inanıyor, futbolcularımız inanıyor. Biz bunu gerçekleştirebilecek güçteyiz. Son maçın ardından ligde kalma başarısını göstereceğiz. Kulüp olarak biz bunu hak ediyoruz. İnşallah bu takımı hep birlikte ligde bırakacağız” şeklinde görüş bildirdi.

İKİ KRİTİK MAÇ OYNANACAK

Konya Anadolu Selçukspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime bir hafta kala Darıca Gençlerbirliği ve Tokatspor’un düşmesi kesinleşti. Ligde düşecek olan üçüncü takım 34.hafta maçlarından sonra belli olacak. Ligde 35’er puanlı Fethiyespor ve Bandırmaspor ile 34 puanı bulunan Anadolu Selçukspor’un düşme ihtimali bulunuyor. Ligin son haftasında Konya Anadolu Selçukspor, şampiyon olan Menemen Belediyespor’u konuk ederken, Bandırmaspor – Fethiyespor maçı oynanacak. Yeşil beyazlı temsilcimiz oynayacağı maçtan galip ayrılırsa diğer maçın sonucuna bakmadan ligde kalacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim