Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yavru Kartal’ın Teknik Direktörü Alper, Gümüşhane’nin lider olmasının bir şey değiştirmeyeceğini, sahaya kazanmak istediklerini ifade etti

Sezonun ikinci yarısına deplasman beraberliği ile başlamanın iyi olduğunu kaydeden yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Alper Avcı, “Aldığımız beraberliğin ve 1 puanın değerini ilerleyen zamanlarda daha fazla anlayacağız. Bu hafta kendi sahamızda lider Gümüşhanespor oynayacağız. Lider takımla oynuyor olmamız bir şey değiştirmeyecek. Ben inanıyorum ki bu hafta iç sahada ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olacağız” dedi.

‘İÇ SAHADA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ’

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı yaptığı açıklamada, “Devre arası hazırlık dönemini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Verimli çalıştık, oyuncularımızın hepsi, gerek altyapıdan gelen gerekse kadromuzda var olan oyuncular, güzel bir ortamda iyi çalıştık. Zaten kadromuzu büyük ölçüde koruduğumuz için yeni gelen arkadaşlarımızın uyumu da üst seviyede oldu. Hazırlık çalışmalarının ardından ikinci yarının ilk maçı için Pendikspor deplasmanına gittik. Karşılaşma boyunca sezonun ilk yarısına göre daha pozitif bir görüntü sergilediğimizi düşünüyorum. Savunma ve ofansif anlamda daha üretken olabildik. Savunma anlamında daha az hata yaptık. Elbette geriden gelerek beraberliği yakalayan taraf biz olsaydık aldığımız bir puan bizi mutlu edebilirdi ama öne geçtiğimiz karşılaşmayı berabere bitirmek bizi üzdü doğrusu. Aldığımız beraberliğin ve 1 puanın değerini ilerleyen zamanlarda daha fazla anlayacağız. İyi bir mücadele oldu bu anlamda futbolcularımıza teşekkür ediyorum... Bu hafta kendi sahamızda lider Gümüşhanespor oynayacağız. Geride kalan maçlara baktığımız zaman sıralamada bizden yukarıda olan takımlara karşı daha iyi futbol oynadık, iyi sonuçlar aldık. Bizim oyuncularımızın bana göre kalitesi bu maçlarda daha çok ortaya çıkıyor. Lider takımla oynuyor olmamız bir şey değiştirmeyecek. Ben inanıyorum ki bu hafta özellikle iç sahada ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olacağız” dedi.

‘TRANSFER BEKLENTİMİZ OLMADI’

Ligin en genç takımı olduklarını belirten teknik direktör Alper Avcı, “Geçtiğimiz hafta 20 yaş ortalamasıyla sahadaydık. Asıl amacımız üst takımımıza oyuncu kazandırabilmek. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii diğer takımlar devre arasında kadrolarına takviyeler yaptılar, oyuncular alarak kadrolarını güçlendirdiler. Bizim böyle bir beklentimiz, böyle bir sorunumuz olmadı. İlk yarının son haftalarında yakaladığımız yükseliş grafiğini sürdürebilmek asıl amacımız. İskelet kadromuzu koruduk. Bunun üzerine aramıza Savaş katıldı. Onun haricinde bizim takımızda ki uyum korunduğu sürece rakiplerden kendimizi daha şanslı gördüğünü söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim