Yarın grup karşılaşmaları geride kalırken, 2. Tur'a yükselen ekipler belli oldu. 2. olup, Play-Off'lardan tur atlamaya çalışacak ekipler ise 2 takım hariç netlik kazandı. Organizasyonda yeni heyecan yeni hafta  ile birlikte tekrar başlayacak

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Geçen ay başlayan ve 42 takımın mücadele ettiği organizasyonda ekipler grup karşılaşmalarını tamamlamak üzere. 10 grupta mücadele eden ekiplerin grup karşılaşmaları yarın oynanacak olan maçlar ile sona eriyor. Ligde bir üst tura yükselen ekiplerin ve Play-Off'lara kalmaya hak kazanan takımların çoğunlu belli olurken, yarın oynanacak olan karşılaşmalar ise Play-Off oynama hakkı kazanacak olan son 2 takımı ve Play-Off'taki son eşleşmeyi belli edecek.

Turnuvada yarın oynanacak olan son 3 grup karşılaşması şöyle: 16.30 Selçuk Üniversitesi – Necmettin Erbakan (Çim Saha/Rüştü Yıldırım), 16.30 DSİ 4.Bölge – Halk Sağlığı (Çim Saha/İbrahim Ulaş), 17.30 İller Bankası – Kızılay Hastanesi (Sentetik/Ali Büyükyılmaz)

2. TUR'A ÇIKAN EKİPLER BELLİ OLDU

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası'nda bir üst tura yükselen ekipler belli oldu. Gruplarında zorlu karşılaşmaları geride bırakarak, grup karşılaşmalarını tamamlayan 10 ekip, bir üst tur olan 2. Tur'a yükselmeye hak kazındı. 

Grupları'nda bir üst tura yükselen takımlar ise şöyle: Başken Konya Hastanesi (1 Grup), PTT Başmüdürlüğü (2.Grup), Sosyal Güvenlik Kurumu (3. Grup), Beyhekim Devlet Hastanesi (4. Grup), Meram Belediyesi (5. Grup), Selçuklu İlçe M.E.Mdr (6. Grup), Beyşehir İlçe M.E. Mdr (7. Grup), Numune Hastanesi (8. Grup), İl Milli Eğitim Mdr (9. Grup), DSİ 4. Bölge Mdr (10. Grup).

2. Tur eşleşmeleri Salı günü oynanacak olan Play-Off karşılaşmalarının ardından belli olacak ve ve Cuma günü takımlar bir üst tura yüksele bilmek için ilk maçlarını oynanacaklar.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU 

Gruplarında liderlik mücadelesi vermesine rağmen, rakiplerinin gerisinde kalan ve grubunu 2.sırada tamamlayan takımları bir üst tura yüksele bilmek için Salı günü Play-Off karşılaşmaları oynayacak. Cuma günü başlayacak olan 2. Tur karşılaşmalarına isimlerini yazdıra bilmek için ter dökecek olan 10 ekipleri zorlu maçlar bekliyor. Eşleşmelerde mücadele edecek 8 takım belli olurken, yarın oynanacak olan son hafta grup karşılaşmalarının ardından Play-Off oynamaya hak kazanan son 2 ekipte netlik kazanacak.

Salı günü başlayacak olan Play-Off karşılaşmalarındaki eşleşmeler şöyle: 

17.00 Kamu Hastaneleri Birliği – Karatay Belediyesi

17.00 Tcdd Gar Müdürlüğü – Orman Bölge Müd.

18.00 Telekom İl Müdürlüğü – Sağlık İl Müdürlüğü

18.00 Konya Eğitim Araş. Hast. – Demiryol Müdürlüğü

UĞUR ERSOY

Editör: TE Bilişim