Konyalı olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın babası Yusuf Ziya Küçükbakırcı hayatını kaybetti. Yusuf Ziya Küçükbakırcı'nın cenazesi dün öğle namazının ardından Parsana Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’nın babası Yusuf Ziya Küçükbakırcı Salı akşamı hayatını kaybetti. 1925 doğumlu olan Kuçükbakırcı’nın cenazesi dün öğle namazına müteakip Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’na defnedildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından okunan Kuran’ı Kerim ile dua edildi. Konyalı Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı cenazenin ardından taziyeleri kabul etti.

EROL KÜÇÜKBAKIRCI’YI YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze namazına Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Türkiye Tekvando Federasyonu ve Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Metin Şahin, mülki amirler, Küçükbakırcı ailesi ve sevenleri katıldı. Erol Küçükbakırcı’yı bu acı gününde iş dünyası da yalnız bırakmadı. Cenazeye iş dünyasından Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Arkoç Metal Yönetim Kurulu Başkanı Alper Arıkoğlu ve çok sayı iş adamı da katıldı. Spor camiasından da birçok isim Yusuf Ziya Küçükbakırcı’nın cenazesine katıldı. Milli bisikletçi Ahmet Örken, çok sayıda sporcu ve spor yöneticisi Erol Küçükbakırcı’yı acı gününde yalnız bırakmadı.   

FEDERASYON TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Türkiye Bisiklet Federasyonu ise bir taziye mesajı yayınlayarak başsağlığı dileklerini iletti. Yayınlanan mesajda, “Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanımız Sayın Erol Küçükbakırcı'nın babası Yusuf Ziya Küçükbakırcı'nın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Küçükbakırcı ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz” denildi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada ise, “Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı, hemşehrimiz, spor ve iş insanı Erol Küçükbakırcı'nın babası Yusuf Ziya Küçükbakırcı hakkın rahmetine kavuştu. Küçükbakırcı ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri yer aldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim