Küçük Erkekler B grubunda geçen hafta sonu oynanması gereken Başak Gençlik ile gurubunu lider olarak tamamlayan, Torku Konya S.Ü.A takımı arasında maç ertelenmişti. Ertelenen maç geçen gün oynandı. Karşılaşmayı 97-13 ile Torku Konya S.Ü.A takımı kazandı ve grubunu lider olarak tamamladı. Ertelenen bu maçla birlikte grup maçları tamamlandı ve A-B gruplarında da çapraz eşleşmeler netlik kazanmış oldu.

İLK 4'E GİRENLE PLAY-OFF OYNAYACAK

6 takımlı gruplarda ilk 4'e giren takımlar play-off oynamaya hak kazandı. A grubunda sırasıyla ilk 4'e giren takımlar: 1)Selçuklu Belediye A, 2)Konya Gücü, 3)Pem, 4)Torku Konya S.Ü.B, A Grubu'nda play-off oynayacak. B Grup'unda ise; 1)Torku Konya S.Ü.A, 2)Alınterispor, 3)Konya Basket, 4) Selçuklu Belediye B takımları B Grup'unda play-off oynamaya hak kazanan diğer takımlar oldu. Play-off eşleşmeleri ise şu şekilde yapıldı. A Grup'unun lideri ile B Grup'unun 4. Grup'unun lideri ile A Grup'unun 4.'sü. Diğer eşleşmeler ise A Grup'unun 2.'si ile B. Grup'unu 3.'sü, B. Grup'unun 2.'si ile A Grup'unun 3. şeklinde eşleşmeler yapıldı.

MAÇLAR 1 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR

Grup maçlarında alınan puanlara göre çeyrek final eşleşmeler şu şekilde oldu: A grubunu lideri Selçuklu Belediye A ile B grubunun 4.'sü Selçuklu Belediye B, karşı karşıya gelecek. B. Grubunun lideri Torku Konya S.Ü.A ile A grubunun 4.'sü Torku Konya S.Ü.B, A grubunun 2.'si Konya Gücü ile B grubunun 3.'sü Konya Basket zorlu bir play-off maçına çıkacaklar. Son eşleşme ise B grubunun 2.'si Alınterispor ile A grubun 3.'sü Pem eşleşti. Karşılaşmada iki galibiyet alan takım çeyrek finale kalacak. Karşılaşmaların başlama tarihi ise 1 Şubat Cumartesi günü.

3 GALİBİYET ALAN ŞAMPİYON

Çeyrek finallerde alınan skorlara göre ise yarı final eşleşmeleri söyle olacak: Selçuklu Belediye A ile Selçuklu Belediye B takımlarının galibi ile Alınterispor ile Pemspor'un galibi eşleşecek. Yarı finaldeki diğer eşleşme ise Torku Konya S.Ü.A ile Torku Konya S.Ü.B maçının galibi ile Konya Gücü ve Konya Basket eşleşmesinin galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek. Final maçında 3 galibiyete ulaşan takım şampiyon olacak. Final maçları ise 22 Şubat Cumartesi günü başlayacak.

UĞUR ERSOY

 

 

 

 

 Küçük Erkekler A Grubu puan durumu

S. TAKIMLAR        O               G               M              P

1. Torku Konya S.Ü.A       10            10            0               20

2. Alınteri             10            8               2               18

3. Konya Basket                 10            5               5               15

4. Selçuklu Belediye B.  10            4               6               14

5. Başak Gençlik                 10            3               7               13

6. Anadolu           10            0               10            10

 

Küçük Erkekler B Grubu puan durumu

 S. TAKIMLAR       O               G               M              P

1. Selçuklu Belediye A    10            10            0               20

2. Konya Gücü   10            8               2               18

3. Pem  10            6               4               16

4. Torku Konya S.Ü.B       10            3               7               13

5. Merve Eğ. Kur.                10            3               7               12

6. Mevlana Ün.10            0               10            10

Editör: TE Bilişim