Karatay Termal 1922 Konyaspor çıkış arıyor. Ligde ve kupada çıktığı son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Yeşil-Beyazlılar, bugün sahasında karşılaşacağı GMG Kastamonuspor’u yenerek yeni bir seri yakalamak istiyor. Önemli eksiklerle Kastamonu karşısında boy gösterecek olan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Teknik Direktör Erol Mıngır’ın nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı da merakla bekleniyor. Koronavirüs testleri pozitif çıkan oyuncuların fazlalığı ve sakatlıkları bulunan futbolculardan yararlanamayacak olan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da 5 as oyuncu kadrodaki yerini alamayacak.

2. KEZ KARŞI KARŞIYA

Karatay Termal 1922 Konyaspor-GMG Kastamonuspor arasında bugün oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki ekip ikinci kez karşılaşacak. 2015 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor’un ev sahipliğinde oynanan karşılaşma Kastamonuspor’un 3-0’lık üstünlüğüyle sona ermişti. Ligde ise ilk kez karşılaşılacak maç öncesi Karatay Termal 1922 Konyaspor, rövanşı almak istiyor.

KASTAMONU 15.SIRADA

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un rakibi GMG Kastamonuspor, ligde 15.sırada bulunuyor. Çıktığı 12 karşılaşmada 3 galibiyet,3 beraberlik ve 6 yenilgi alan Kırmızı-Siyahlı ekip 12 puan topladı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 12 gol bırakan Kastamonuspor kalesinde ise 20 gol gördü. Ligde son olarak Sivas Belediye’ye 2-0 mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip Ziraat Türkiye Kupası’nda da Eskişehirspor’a aynı skorla yenilerek kupaya veda etmişti.

DÜDÜK TANRIVERDİ’DE

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta bugün saat 13.00’de Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak olan Karatay Termal 1922 Konyaspor- GMG Kastamonuspor karşılaşmasını hakem Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’in yardımcılıklarını Mustafa Tosun ve Harun Terin yaparken, Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ramazan Hayman olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim