Karatay Termal 1922 Konyaspor, lig maçında Ankara deplasmanında galibiyet arıyor. Ligin güçlü ekiplerinden biri olan Etimesgut Belediyespor ile yarın karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı ve 1-0 mağlup olduğu Bursaspor karşılaşmasından sonra gözünü lige çeviren Yavru Kartal’ı zor bir maç bekliyor. Sentetik sahada çıkacağı karşılaşma öncesi sahaya nasıl adapte olacağını düşünen Karatay Termal 1922 Konyaspor’u bu konu epeyce düşündürüyor.  

GALİBİYET ARIYOR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, yeniden çıkışa geçmek istiyor. Ligde ilk 5 haftada istediğini sahaya yansıtamayan yeşil-beyazlılar, sonraki 5 maçta çıkışa geçmiş ancak son oynanan Turgutluspor ve Bursaspor karşılaşmalarından mağlup ayrılarak duraksama dönemine girmişti. Tekrardan bir seri yakalamak isteyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, Etimesgut Belediyespor’u yenerek seriye başlamak istiyor.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Yarın deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Karatay termal 1922 Konyaspor’da eksik oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Seydi Kayasoy, Ege Özkayımoğlu, Seddar Karaman ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 5 futbolcu Ankara deplasmanında kadrodaki yerlerini alamayacak. İdeal 11’inden bir hayli eksik bir kadroyla sahaya çıkacak olan Yavru Kartal, tüm bu sıkıntılara rağmen alınacak olası bir galibiyetle keyiflenmek istiyor.

3. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta Etimesgut Belediyespor ile Karatay termal 1922 Konyaspor yarın 3. Kez karşılaşacak. Şu ana kadar oynanan 2 karşılaşmada temsilcimiz 1922 Konyaspor’un galibiyeti bulunmazken, oynanan 2 karşılaşmayı da Ankara ekibi kazandı. 2018-2019 sezonunda aynı grupta yer alan iki takımın mücadelelerinde Etimesgut Belediyespor, Karatay Termal 1922 Konyaspor’u sahasında 2-0, deplasmanda ise 1-0 mağlup etti.

11 MAÇTA 16 PUAN TOPLADI

Karatay termal 1922 Konyaspor’un rakibi Etimesgut Belediyespor, ligde çıktığı 11 karşılaşmada 16 puan topladı ve 7. sırada bulunuyor. Söz konusu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Ankara ekibi, rakip fileler 10 gol bırakırken kalesinde ise 7 gol gördü. Ligde oynadığı son lig maçında Kastamonuspor’a 2-1 mağlup olan Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda da Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilerek kupaya veda etti.

DÜDÜK TERECE’DE

Yarın Etimesgut Belediyespor ile Karatay Termal 1922 Konyaspor arasında oynanacak olan 12. hafta karşılaşmasını hakem Mehmet Terece yönetecek. Terece’nin yardımcılıklarını Muhammed Yıldız ve Şükrü Çavcı yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bakır Aslan olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim