2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve lige tutunmaya çalışan Anadolu Selçukspor, kritik haftalara girdi. Ligde kalmak için puanlar ile sahadan ayrılmak isteyen temsilcimiz, son hatalarda yaşadığı düşüşü yarın iç sahada konuk edeceği Körfez İskerderunspor karşısında tersine çevirmek istiyor

Ligde zor günler geçiren 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 28. hafta maçında Körfez İskenderunspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Yarın oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada sön haftalarda alınana kötü sonuçlara bir son vererek, yeni bir başlangıç yapmak için sahada olacak. 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukspor, kritik viraja giriyor. Ligin ikinci yarısı ile birlikte ligde kalma yolunda zorlu karşılaşmalara çıkamaya başlayan Anadolu Selçukspor, ligin 28. Hafta karşılaşmasında yarın Hatay temsilcisi Körfez İskenderun Spor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Son haftalarda sıkıntılı günler geçiren ve galibiyet almakta zorlanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, lig sıralamasında kendine bir hayli yakın olan rakibi karşısında yeni bir başlangıç ve 3 puan arayacak. Bu zorlu karşılaşma öncesi ara vermeden hazırlıklarına devam eden Anadolu Kartalı, yarın konuk edeceği rakibini eli boş olarak göndermek istiyor.

ZORLU HAFTALAR BAŞLIYOR

Hafta arasında İstanbul deplasmanına çıkan ve ligin 27.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden olan Pendikspor karşılaşmasında sahadan farklı skor ile mağlup ayrılan Anadolu Selçukspor, yarın iç sahada alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya çıkıyor. Pendikspor deplasmanında iyi mücadele etmesine rağmen, karşılaşmanın son bölümünde kalesinde peş peşe gördüğü goller ile yıkılan temsilcimiz, Hatay temsilcisi karşısında yeni bir başlangıç arayacak. İkinci yarıda iyi bir başlangıç yapan ve alt sıralardan biraz olsun uzaklaşan temsilcimiz, son haftalarda ise aldığı mağlubiyetler ve puan kayıpları ile tekrar ateş hattına yaklaşmış durumda. Ligin sonuna doğru takımlar zırla yaklaşırken, temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da bu zorlu süreçte stres yaşamamak adına en kısa süre küme düşme hattı ile arasındaki mesafeyi kuruyup, rahat bir nefes ile sezonu tamamlamak istiyor.

İSKENDERUN MAÇI YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLABİLİR

Ligde temsilcimiz 2 puan üzerinde yer alan Körfez İskenderunspor'u ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar, yeni bir başlangıç için sahaya çıkacak. son haftalarda 3 puanı bir arada göremeyen ve tekrar alt sıralara doğru yakalaşan Anadolu Selçukspor, Hatay temsilcisi karşısında yeni bir başlangıç ve 3 puan hesapları ile sahada olacak.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Geçen Çarşamba günü deplasmanda Pendikspor'a mağlup olan Anadolu Selçukspor, ara vermeden Körfez İskenderunspor karşılaşmasına hazırlanmaya devam ediyor. Zorlu karşılaşmada mutlak galibiyet ile tekrar yükselişe geçmek isteyen Anadolu Selçukspor, Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nde yarın oynanacak olan bu karşılaşmanın çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim