Yeşil beyazlılar evinde oynayacağı Alanya maçı ile birlikte kritik bir döneme girecek. Anadolu Kartalı 12 gün içinde Alanyaspor, Marsilya ve Beşiktaş gibi rakiplerle zorluk düzeyi yüksek maçlara çıkacak

Süper Lig ve Avrupa Ligi temsilcimiz Atiker Konyaspor’un fikstürü yavaş yavaş ısınmaya başladı. Sezona Başakşehir ve Trabzonspor mağlubiyetleri ile başlayan Anadolu Kartalı, evinde Gençlerbirliği’ni mağlup ederek ilk galibiyetini almıştı. Yeşil beyazlıların bu zorlu sezon başlangıcı Avrupa Ligi’nin de devreye girmesi ile zirve yapacak. Konyaspor 12 gün içinde Alanyaspor, Marsilya ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

ALANYASPOR’DAN MUTLAK 3 PUAN

Sezon başında Trabzonspor ve Başakşehir gibi zorlu deplasmanlara çıkan ve bu zorlu seriye devam edecek olan Konyaspor’u evinde alacağı puanların ayakta tutacak. Gençlerbirliği ile içerde oynana maçı kayıpsız atlatan Anadolu Kartalı Cumartesi günü saat 20.00’de yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Evinde Alanyaspor’u ağırlayacak yeşil beyazlıların üst sıralara tutunabilmesi için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Olası bir puan kaybı Marsilya maçı öncesi büyük moral tahribatına yol açacak.

AVRUPA’DA İLK RANDEVU

Atiker Konyaspor’u Süper Lig’de oynayacağı Alanyaspor maçının ardından hafta arasında yine zorlu bir karşılaşma bekliyor. Avrupa Ligi temsilcimiz Anadolu Kartalı, I Grubu ilk maçında deplasmanda Fransız temsilcisi Marsilya ile karşılaşacak. 22.05’te başlayacak mücadele Konyaspor’un bu sezon Avrupa’daki ilk sınavı olacak. Grubun en güçlü ekibi olarak görülen Marsilya karşısında Konyaspor’un ortaya koyacağı performans ilerleyen haftalar için motivasyon açısından belirleyici olacak.

BEŞİKTAŞ İLE ZİRVE

Alanya ve Marsilya maçlarından çıkacak olan Konyaspor’un bu zorlu serideki zirvesi ile gelecek hafta Pazartesi günü oynayacağı deplasmandaki Beşiktaş maçı. Yeşil beyazlı temsilcimiz Avrupa dönüşü sezon başında Süper Kupa’yı elinden aldığı Beşiktaş ile yeni bir mücadele verecek. Konyaspor’un Avrupa’da Marsilya karşısına çıktığı hafta arasında da, İstanbul temsilcisi Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile mücadele edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim