TFF Süper Lig Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da, Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, kritik maçta sistemsel değişikliklere gideceklerini söylerken, asıl önemli olanın ise mücadele olduğunu ifade etti. Bülent Korkmaz, “Sahaya yüreğimizi koyacağız” dedi

TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Kayserispor ile oynanacak zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor. Dün yapılan antrenman öncesi konuşan teknik direktörü Belint Korkmaz, Kayserispor maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

HER ŞEYİMİZİ VERECEĞİZ

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'de Hes Kablo Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Korkmaz, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçmişi unutarak bu hafta oynayacakları karşılaşmada değişimi yakalayacaklarını belirtti. Futbolcuların özellikle Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında bu reaksiyonu göstereceğine inandığını dile getiren Korkmaz, şunları kaydetti: "Bugün geleli 1 hafta oldu. Bu haftayla birlikte geçmişi unutacağız. Yaptığımız çalışmalarda ne saha içinde ne istediğimi oyunculara söyledim. Bunlar üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Kayserispor maçında o reaksiyonu göreceğimizi düşünüyorum. Her haftanın her maçın kendi içinde bir hikayesi var. Her hafta ayrı bir zorlukta. Bu zorluğu aşmak için o savaşı ve o mücadeleyi vermek zorundayız. O yüreği, o inancı, o cesareti göstermeliyiz. Bütün oyuncularımın bunu göstereceğine inanıyorum. Başta teknik ekip olarak biz yapacağız, oyuncularım da sahada bunu uygulayacak. Her şeyimizi vereceğiz. Futbolda taktikler, sistemler önemli şeyler ancak maçları kazanmanız için yürek, mücadele, kazanma hırsı, isyan etme daha önemli. Bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. O değişikliği bu hafta yapmamız gerek”

DİKİNE OYNAMAMIZ GEREKİYOR

Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini hatırlatan Bülent Korkmaz, “Zor bir süreç. Ancak maç maç gitmemiz gerek. Ben şuan gidip Kasımpaşa maçını düşünecek durumda değilim. Bütün odağımız, bütün bakış açımız, bütün motivasyonumuz Kayseri maçı için. Oraya taraftarımız da gelecek. Onların büyük desteği ve bizim saha içi mücadelemizle istediğimizi alacağız. Biraz daha dikine oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Oyun sisteminde de yavaş yavaş değişiklikler olacak. Her takım kazanmak istiyor. Kayserispor da kazanmak isteyecek. O yüksek mücadeleyi kim ortaya koyarsa, kim daha çok ister, kim daha çok inanırsa o kazanacak. Şans da ondan yana olacaktır” ifadelerini kullandı.

O DEĞİŞİM GERÇEKLEŞECEK

Göztepe maçında ciddi bir kırılma yaşandığını belirten Korkmaz, “Taraftarımız takıma karşı bir tavrı var. Taraftarımız tepki verecekse bana versin. Ama ben bundan sonra öyle bir tepki ile karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Çünkü gerçekten takımına sahip çıkan ve takımı ile yaşayan bir taraftar grubumuz var. Bu son derece beni sevindiriyor. Zor bir süreçten geçiyoruz ama zaten süreç zor olmasa biz gelmezdik.  Dolayısıyla altını çizerek söylüyorum. Saha içinde o değişimi ben görmek istiyorum başta, sonra taraftar istiyor. İnşallah o değişim gerçekleşecek sahada” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim