TFF Süper Lig temsilcimiz Konyaspor, her gün yeni bir gündeme uyanıyor. Yeşil Beyazlılar’da şok bir gelişme yaşandı. Geçen sezonun son bölümünde takımın başına getirilen ve yeni sezon hazırlıklarını yürüten teknik direktör Bülent Korkmaz, yönetime ayrılmak istediği belirtti. Yönetim Bülent hocanın istifasını onayladı.
SIKINTILI DÖNEMDE GELMİŞTİ
Geçen sezona Aykut Kocaman ile başlayan İttifak Holding Konyaspor, başarısız bir dönem geçirmiş ve deneyimli hoca ile yollar ayrılmıştı. Daha sonra Bülent Korkmaz ile anlaşan Konyaspor, ilk aşamada istediği pozitif değişimi yakalayamasa da özellikle ligin son haftalarında ciddi anlamda yükselişe geçmişti. 
Bu yükselişten sonra Bülent hoca ile devam edileceği düşünülüyordu. 
YÖNETİM YOKSA BEN DE YOKUM
Ligin tamamlanmasının ardından genel kurul sürecine giren Konyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz önemli bir çıkış yapmıştı. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Bülent Korkmaz, “Başkan yoksa ben de yokum” restini çekmişti. Başkan Kulluk daha sonraki dönemde genel kurula tek aday olarak girmiş ve başkanlığa devam etmişti. 
Bülent Korkmaz’ın ayrılık gündemi de bu şekilde ortadan kalkmıştı. 
TRANSFERDE ANLAŞMAZLIK
Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Bülent Korkmaz ile başlayan Konyaspor’da yönetim ile teknik heyetin transfer konusunda fikir ayrılığına düştüğü iddia edildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz, istediği oyuncuların alınmaması ve gelen oyunculara güvenmemesi nedeniyle ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. 
Konyaspor yönetimi de Korkmaz’ın istifasını kabul etti.
 

Editör: TE Bilişim