Yeşil beyazlıların Jevtovic transferinden önce Raras Romanchuk için kulübüne teklifte bulunduğu ancak cevap geciktiği için ibrenin Jevtovic transferine döndüğü ortaya çıktı. Konyaspor’un Raras Romanchuk ile yeniden ilgilenmesi sosyal medyayı da karıştırdı. “Leyla ile mecnundan beri böyle bir kavuşamama hikayesi yok” esprileri yapıldı.

KOCAMAN DÖNEMİNDE BAŞLAMIŞTI

Atiker Konyaspor’un Raras Romanchuk aşkı 2 yıl önce başlamıştı. O dönem piyasa değeri 300 bin euro olan ve sıradan bir futbolcu profiline sahip olan Taras için kulübü ile iletişime geçen Konyaspor oyuncuyu uzun süre beklemişti. Teknik direktörün “Taras satılırsa istifa ederim” restine kulüp ortaklarının bazılarının da katılması nedeniyle transfer büyük bir krize neden olmuş, oyuncunun gelmek istemesine rağmen gerçekleşmemişti.

HER DÖNEM ROMANCHUK

O dönemden sonra her transfer sezonunda ismi bir şekilde Konyaspor gündemine düşen Taras Romanchuk takımında büyük bir başarı ortaya koyarak iki sezondur ligi ikinci bitiren Jagiellonia Białystok takımının en önemli ismi haline geldi. Takımında 142 maça çıkan Taras 18 gol 10 asistlik performans sergiledi. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim